اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

چرا رتبه بندی معلمان دقیق اجرا نمی‌شود؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد: شورای عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام به گونه‌ای تصمیم گیری کند که قانون تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی اجرایی شود. همچنین اجرای دقیق و کامل طرح رتبه بندی معلمان، بکارگیری نیرو‌های پیش دبستانی و نهضتی و غیرانتفاعی در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش با کمبود شدید معلم مواجه است ضرورت دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدموسی موسوی افزود: ریاست محترم جمهور براساس مصوبه هیات دولت در سال ۱۳۹۱ و سپس شیوه نامه اجرایی وزارت نفت عنوان مجتمع گاز پارس جنوبی نیرو‌های جویای کار شهرستان‌های لامرد، مهر و پارسیان که در شعاع ۱۰۰ کیلومتری عسلویه قرار دارند بومی محسوب می‌شوند و فاصله لامرد و مهر با پارس جنوبی به لحاظ هوایی ۳۰ کیلومتر و زمینی ۴۵ کیلومتر است، اما چندسالی است که مردم منطقه از این امتیاز محروم هستند و اخیرا در فراخوان جذب حدود ۸۰۰ نفر در مجتمع گاز عسلویه مردم لامرد و مهر محروم شده اند این در حالی است که شهر‌ها و مناطقی که ۳۰۰ کیلومتر تا پارس جنوبی فاصله دارند، بومی تلقی می‌شوند لذا خواهشمند است وزارت نفت و شخص جناب آقای رئیسی به این مهم ورود کرده و مانع تضییع حق بزرگ و آشکار جوانان مستعد لامرد و مهر شوند. بنده نیز از تمامی راهکار‌ها جهت حل این مشکل استفاده می‌کنم.

موسوی اظهار کرد: جناب آقای رئیسی؛ رانندگان ترابری سبک منطقه عملیاتی پارسیان چندین سال است که مطالباتی دارند و بنده نیز پیگیری‌های فراوانی در این حوزه داشته ام. یادآوری می‌کنم در سفر حضرتعالی به عنوان ریاست قوه قضائیه در سال ۱۴۰۰ در فارس و شیراز به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان فارس این مشکل را مطرح کرده و تقاضای رسیدگی کردم هرچند اخیرا وزارت نفت اصلاحات و امتیازاتی در حقوق و مزایای این عزیزان لحاظ کرده است، اما درخصوص تبدیل وضعیت آن‌ها اقدامات بیشتر و جدی تری لازم است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد: شورای عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام به گونه‌ای تصمیم گیری کند که قانون تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی اجرایی شود. همچنین اجرای دقیق و کامل طرح رتبه بندی معلمان، بکارگیری نیرو‌های پیش دبستانی و نهضتی و غیرانتفاعی در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش با کمبود شدید معلم مواجه است ضرورت دارد. / روزنو

ارسال نظر
آخرین اخبار