مراحل ثبت نام غیرحضوری وام قرض الحسنه ادارات آموزش و پرورش عمر یاغی برنده نوبل شیمی ۲۰۲۵ شد اطلاعیه شماره ۱ پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسان رسمی ۱۴۰۴ + لینک سایت ماجرای تماس‌های مشکوک با شماره‌های دانشگاه تهران چه بود؟ هشدار پلیس: خودرو‌های رهاشده در خیابان‌های تهران جمع آوری می‌شوند چرا ۱۴ مهر روز تهران نامگذاری شده وزش باد شدید همراه با پدیده گرد و خاک در تهران محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها اعضای هیئت علمی بازنشسته اجباری دانشگاه فرهنگیان به خدمت بازمی‌گردند چه کسی برنده نوبل ادبیات می‌شود؟ جاده چالوس از ساعاتی بعد یکطرفه می‌شود ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

چرا رتبه بندی معلمان دقیق اجرا نمی‌شود؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد: شورای عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام به گونه‌ای تصمیم گیری کند که قانون تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی اجرایی شود. همچنین اجرای دقیق و کامل طرح رتبه بندی معلمان، بکارگیری نیرو‌های پیش دبستانی و نهضتی و غیرانتفاعی در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش با کمبود شدید معلم مواجه است ضرورت دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدموسی موسوی افزود: ریاست محترم جمهور براساس مصوبه هیات دولت در سال ۱۳۹۱ و سپس شیوه نامه اجرایی وزارت نفت عنوان مجتمع گاز پارس جنوبی نیرو‌های جویای کار شهرستان‌های لامرد، مهر و پارسیان که در شعاع ۱۰۰ کیلومتری عسلویه قرار دارند بومی محسوب می‌شوند و فاصله لامرد و مهر با پارس جنوبی به لحاظ هوایی ۳۰ کیلومتر و زمینی ۴۵ کیلومتر است، اما چندسالی است که مردم منطقه از این امتیاز محروم هستند و اخیرا در فراخوان جذب حدود ۸۰۰ نفر در مجتمع گاز عسلویه مردم لامرد و مهر محروم شده اند این در حالی است که شهر‌ها و مناطقی که ۳۰۰ کیلومتر تا پارس جنوبی فاصله دارند، بومی تلقی می‌شوند لذا خواهشمند است وزارت نفت و شخص جناب آقای رئیسی به این مهم ورود کرده و مانع تضییع حق بزرگ و آشکار جوانان مستعد لامرد و مهر شوند. بنده نیز از تمامی راهکار‌ها جهت حل این مشکل استفاده می‌کنم.

موسوی اظهار کرد: جناب آقای رئیسی؛ رانندگان ترابری سبک منطقه عملیاتی پارسیان چندین سال است که مطالباتی دارند و بنده نیز پیگیری‌های فراوانی در این حوزه داشته ام. یادآوری می‌کنم در سفر حضرتعالی به عنوان ریاست قوه قضائیه در سال ۱۴۰۰ در فارس و شیراز به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان فارس این مشکل را مطرح کرده و تقاضای رسیدگی کردم هرچند اخیرا وزارت نفت اصلاحات و امتیازاتی در حقوق و مزایای این عزیزان لحاظ کرده است، اما درخصوص تبدیل وضعیت آن‌ها اقدامات بیشتر و جدی تری لازم است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد: شورای عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام به گونه‌ای تصمیم گیری کند که قانون تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی اجرایی شود. همچنین اجرای دقیق و کامل طرح رتبه بندی معلمان، بکارگیری نیرو‌های پیش دبستانی و نهضتی و غیرانتفاعی در شرایطی که وزارت آموزش و پرورش با کمبود شدید معلم مواجه است ضرورت دارد. / روزنو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار