احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

وزیرخارجه معزول لیبی در آرایشگاه معروف ترکیه رویت شد!

طبق روایت یک روزنامه‌نگار لیبیایی، «نجلا المنقوش» وزیر خارجه معزول این کشور که گفته شده بود به یک کشور اروپایی فرار کرده، در یکی از گران‌ترین آرایشگاه‌های ترکیه رویت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «خلیل الحاسی» روزنامه‌نگار لیبیایی امروز شنبه (۱۶ سپتامبر) تصویری از «نجلا المنقوش» وزیرخارجه معزول لیبی را در حساب شخصی‌اش در «ایکس» منتشر کرد و خبر داد که او در ترکیه است.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «روسیا الیوم»، این روزنامه‌نگار لیبیایی می‌نویسد: «من به طور اختصاصی این عکس نجلا المنقوش، وزیر امور خارجه را منتشر می‌کنم که در گران‌ترین آرایشگاه ترکیه با بودجه عمومی کشور است».

 

با وجود آنکه صحت این تصویر تاکنون رد یا تایید نشده، انتشار آن باعث واکنش‌های زیادی در میان کاربران لیبیایی شده است؛ به ویژه با توجه به شرایط خاص و بحرانی که این کشور پس از طوفان دانیال از سر می‌گذراند و جان هزاران نفر را گرفت.

 

الحاسی در توئیت دیگری با بازنشر اسناد و تصاویری از «لمیاء بوسدره» و «هناء القلال» دو دوست المنقوش، مدعی فساد مالی و اداری آن‌ها در وزارت خارجه این کشور شده و نوشت: این سه دختر از شهر بنغازی، بالاترین درآمد را لیبی دارند و در فساد با فاسدترین مردان حکومت رقابت می‌کنند!

 

المنقوش اواخر ماه آگوست، پس از آن که دیدارش با «ایلی کوهن» وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی در ایتالیا فاش شد، از کشور گریخت. دیدار او با مقام صهیونیست موجب اعتراضات خیابانی، انتقادات تند از دولت «عبدالحمید الدبیبه» و واکنش‌های شدید ملی شد.

وزیرخارجه معزول لیبی در آرایشگاه معروف ترکیه رویت شد!

پیش‌تر منابعی در دولت وحدت ملی لیبی گزارش داده بودند که نخست‌وزیر، المنقوش را پس از تعلیق از کار به تحقیقات دادگاهی ارجاع داده و از سِمت خود به عنوان وزیر امور خارجه برکنار کرده است.

 

براساس گزارش‌های رسانه‌ای وزیرخارجه معزول لیبی ابتدا با خانواده به ترکیه گریخته بود. پس از آن اعلام شد که او چند ساعت بعد ترکیه را به مقصد انگلیس ترک کرده است./ فارس

ارسال نظر