کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پیغام ویژه مهاجم پرسپولیس برای استقلال

مهاجم فصل گذشته پرسپولیس، سه سال قبل در چنین روزهایی حسابی برای استقلال نوشابه باز می‌کرد!
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ دیاباته فصل گذشته در پرسپولیس نمایش کاملا ضعیفی ارائه کرد و انتقادات زیادی را در پی داشت. کار به جایی رسید که پرسپولیس او را کنار گذاشت و اغلب هواداران این تیم از تصمیم یحیی گل‌محمدی ابراز رضایت کردند چون اصلا نتوانست به سرخ‌پوشان کمکی کند. البته نکته جالب توجه اینجاست که این بازیکن سه سال قبل پیراهن استقلال را بر تن می‌کرد و چهره محبوب هواداران آبی بود. دیاباته در ترکیب استقلال توانست عنوان آقای گلی نوزدهمین دوره پیکارهای لیگ برتر را به دست آورد و صاحب کفش طلایی شود که البته هنوز پس از گذشت سال‌ها به آن نرسیده است!

 

شیخ دیاباته که تابستان سال ۹۹ صاحب فرزند شده بود، پس از برگزاری فینال جام حذفی و قبل از اعزام تیم به رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا که قرار بود به صورت متمرکز در قطر برگزار شود، تهران را به مقصد فرانسه ترک کرد و شایعات زیادی پیرامون عدم بازگشت او مطرح شد اما این بازیکن در پیغامی تلویزیونی که روز ۲۵ شهریور سال ۹۹ در خبرورزشی منتشر شد و بازتاب زیادی هم داشت، مدعی آن گردید که علاقه بسیار زیادی به مردم ایران و تیم استقلال دارد و حتی اگر بخواهد از این تیم جدا شود بازهم هرگز استقلال را بدون خداحافظی ترک نمی‌کند و به ایران سفر خواهد کرد. دیاباته تاکید داشت برای همراهی استقلال در لیگ قهرمانان خودش را به قطر می‌رساند و همین کار را هم کرد و مستقیم از پاریس به دوحه رفت.

 

او تا تابستان سال ۱۴۰۰ در استقلال ماند و پس از یک فصل حضور در لیگ قطر، دوباره به ایران برگشت اما این بار پیراهن قرمز را بر تن کرد و پرسپولیسی شد./خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار