دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

وزیر دفاع: توافق با عراق برای اخراج تروریستها تمدید نمی‌شود

وزیر دفاع: توافق با عراق برای اخراج تروریستها تمدید نمی‌شود وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه توافق ایران و عراق برای خلع سلاح و اخراج تروریست‌ها از اقلیم کردستان تمدید نمی‌شود، گفت: وضعیت اجرای توافق با عراق را در دقیقه ۹۰ ارزیابی کرده و بر اساس آن تصمیم گیری‌ می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به توافق ایران و عراق برای خلع سلاح و اخراج تروریست‌ها از اقلیم کردستان، گفت: ما هیچ تمدیدی نداریم، در موقع خود براساس توافقی که کردیم اقدام خواهیم کرد.

وزیر دفاع در گفتگو با روزنامه ایران درخصوص اقدامات صورت گرفته از طرف عراق اظهار داشت: برخی کارها انجام شده است، ما در دقیقه 90 ارزیابی می‌کنیم و براساس این ارزیابی تصمیم می‌گیریم.

 

این در حالی است که روز دوشنبه 22 شهریورماه همزمان با اعزام یگان‌ها زرهی، توپخانه، موشکی پهپادی و بالگردی نیروی زمینی سپاه به مرزهای شمالغرب کشور، یک منبع آگاه در گفتگو با تسنیم از آغاز روند خلع سلاح و جمع کردن مقر تروریست‌ها از اقلیم کردستان عراق خبر داده و گفته بود قرار است با برچیده شدن مقر گروهک‌ها، آنها به یک اردوگاه در عمق خاک اقلیم منتقل شوند.

 

سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه نیز پیش از این در گفتگو با تسنیم اعلام کرده بود: ما پس از مذاکرات پی‌درپی نهایتاً با دولت مرکزی عراق و اقلیم توافق‌نامه‌ای امضا کردیم که پایان مدت اجرای آن از لحاظ زمان‌بندی و موارد توافق‌شده 28 شهریورماه است. ما به تمام مفاد توافق‌نامه نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر پایبند هستیم. انتظار داریم در مدت یادشده همان‌طور که جمهوری اسلامی ایران به عهد خود وفا کرده است طرف مقابل نیز به توافق‌نامه عمل کند، در غیر این صورت وضعیت ما به حالت قبل بازمی‌گردد و ما ناچار هستیم از منافع ملت ایران پاسداری کنیم.

 

19 شهریور بافل طالبانی رئیس حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق در چارچوب گفت‌وگوهای مثبت و همکاری‌های دوجانبه بین ایران و اقلیم کردستان عراق در سفر به تهران دیدارهایی با وزیر امور خارجه و رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان انجام داد.

 

22 شهریور نیز وزیر امور خارجه عراق در سفر به تهران با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و درباره اجرای توافقنامه ایران و دولت عراق بر سر موضوع حضور گروهک‌های تجزیه‌طلب در اقلیم شمال عراق گفتگو کرد و از انتقال گروهک‌های به اردوگاه سازمان ملل خبر داد.

 

رئیس جمهور در دیدار با وزیر خارجه عراق با بیان اینکه حضور گروهک‌های تروریستی در مرز مشترک یا درون خاک عراق، به هیچ وجه از سوی ایران قابل تحمل نیست، بر لزوم اجرای کامل توافقات مربوطه تاکید کرد.

 

حالا تنها دو روز به موعد پایان اولتیماتوم ایران باقی‌مانده و 28 شهریورماه این مدت پایان می‌یابد و موضع گیری‌های فرماندهان نیروهای مسلح نشان می‌دهد در صورتیکه برخی گروهک‌های تروریستی از اجرای این توافق‌نامه خودداری کنند، می‌بایست خود را برای اجرای نقشه دوم از سوی ایران آماده کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار