یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

نیویورک تایمز: فاجعه سیل لیبی قابل پیش‌بینی بود

نیویورک تایمز: فاجعه سیل لیبی قابل پیش‌بینی بود یک روزنامه آمریکایی با اشاره به گزارش‌ها و پژوهش‌های اخیر در ارتباط با احتمال وقوع سیل‌ در شمال لیبی نوشت که فاجعه انسانی شهر درنه که بیش از ۱۱ هزار کشته برجای گذاشته، به دلیل بی‌توجهی و عدم تعمیرات سد‌های بالادستی این شهر بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مفصل به سیل ویرانگر شهر دَرنه واقع در شمال لیبی پرداخت و نوشت که این فاجعه انسانی نتیجه دهه‌ها اهمال و بی‌توجهی مسئولان مربوطه به هشدارها بود.

 

در این گزارش، به پژوهشی که عبدالونیس عاشور، مهندس و استاد دانشگاه لیبی در سال 2022 منتشر کرده، استناد شده است که در آن تأکید شده، ساکنان شهر درنه به شدت در معرض خطر سیل‌های ویرانگر قرار دارند.

 

او با هشدار به اهالی این شهر و مسئولان، به طوفان‌هایی که طی دهه‌های اخیر در منطقه رخ داده، استناد می‌کند و می‌گوید سیل‌های ویرانگری مانند سیل 1959 میتـواند منجر به شکسته شدن سد‌ها و در نتیجه غرق شدن شهر شوند. او گفته بود که اوضاع «خطرناک» است.

 

هفته گذشته طوفان دانیال در مدیترانه باعث بارش زیاد باران در شمال لیبی شد که در اثر آن، دو سد در بالادست شهر درنه شکسته شد که در نتیجه آن، سیل ویرانگر وارد مرکز شهر شد و 25 الی 30 درصد این شهر را کاملا ویران کرد.

 

دفتر هماهنگ کننده امور انسانی سازمان ملل متحد امروز یکشنبه در تازه ترین آمار خود از میزان تلفات این فاجعه، اعلام کرد که تعداد قربانیان سیل درنه لیلی به 11300 نفر و میزان مفقودی‌ها نیز به 10 هزار نفر افزایش یافته است.

 

مسئولان شهر مجبور شده‌اند شهر را تخلیه کنند چرا که به گفته‌ آن‌ها قابل استفاده نیست.

 

ارسال 2 کشتی کمک‌های ترکیه به لیبی

به دنبال سیل هفته گذشته در لیبی، ترکیه 2 کشتی محموله کمک های امدادی و انسانی به این کشور ارسال کرد.

 

محموله این کشتی ها شامل کمک های انسانی، غذا، دارو، آمبولانس، 360 امدادگر و تجهیزات بیمارستان صحرایی است که روز جمعه به لیبی رسیده است.

 

آنکارا اعلام کرد که کشتی سوم نیز به زودی به راه خواهد افتاد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار