آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

نیویورک تایمز: فاجعه سیل لیبی قابل پیش‌بینی بود

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به گزارش‌ها و پژوهش‌های اخیر در ارتباط با احتمال وقوع سیل‌ در شمال لیبی نوشت که فاجعه انسانی شهر درنه که بیش از ۱۱ هزار کشته برجای گذاشته، به دلیل بی‌توجهی و عدم تعمیرات سد‌های بالادستی این شهر بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مفصل به سیل ویرانگر شهر دَرنه واقع در شمال لیبی پرداخت و نوشت که این فاجعه انسانی نتیجه دهه‌ها اهمال و بی‌توجهی مسئولان مربوطه به هشدارها بود.

 

در این گزارش، به پژوهشی که عبدالونیس عاشور، مهندس و استاد دانشگاه لیبی در سال 2022 منتشر کرده، استناد شده است که در آن تأکید شده، ساکنان شهر درنه به شدت در معرض خطر سیل‌های ویرانگر قرار دارند.

 

او با هشدار به اهالی این شهر و مسئولان، به طوفان‌هایی که طی دهه‌های اخیر در منطقه رخ داده، استناد می‌کند و می‌گوید سیل‌های ویرانگری مانند سیل 1959 میتـواند منجر به شکسته شدن سد‌ها و در نتیجه غرق شدن شهر شوند. او گفته بود که اوضاع «خطرناک» است.

 

هفته گذشته طوفان دانیال در مدیترانه باعث بارش زیاد باران در شمال لیبی شد که در اثر آن، دو سد در بالادست شهر درنه شکسته شد که در نتیجه آن، سیل ویرانگر وارد مرکز شهر شد و 25 الی 30 درصد این شهر را کاملا ویران کرد.

 

دفتر هماهنگ کننده امور انسانی سازمان ملل متحد امروز یکشنبه در تازه ترین آمار خود از میزان تلفات این فاجعه، اعلام کرد که تعداد قربانیان سیل درنه لیلی به 11300 نفر و میزان مفقودی‌ها نیز به 10 هزار نفر افزایش یافته است.

 

مسئولان شهر مجبور شده‌اند شهر را تخلیه کنند چرا که به گفته‌ آن‌ها قابل استفاده نیست.

 

ارسال 2 کشتی کمک‌های ترکیه به لیبی

به دنبال سیل هفته گذشته در لیبی، ترکیه 2 کشتی محموله کمک های امدادی و انسانی به این کشور ارسال کرد.

 

محموله این کشتی ها شامل کمک های انسانی، غذا، دارو، آمبولانس، 360 امدادگر و تجهیزات بیمارستان صحرایی است که روز جمعه به لیبی رسیده است.

 

آنکارا اعلام کرد که کشتی سوم نیز به زودی به راه خواهد افتاد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار