جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است

اظهارات وزیر خارجه انگلیس مداخله جویانه و نابجا است

اظهارات وزیر خارجه انگلیس مداخله جویانه و نابجا است بهرام قاسمی گفت: متاسفانه وزیر خارجه انگلیس در خصوص موضوعی که اصولا ارتباطی به کشور متبوع وی ندارد، اظهاراتی عجولانه و نادرست مطرح کرده است که گویای عدم اشراف کافی وی به موضوع بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 05
کد خبر: ۲۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به برخی اظهارات مداخله جویانه و ناپسند وزیر امور خارجه انگلیس و بیان ادعاها و بکارگیری واژگان نابجا و غلط نسبت به ایران، گفت: از بکارگیری چنین عبارات و اصطلاحاتی توسط ایشان علیه ایران ابراز تاسف می کنم. متاسفانه وزیر خارجه انگلیس طی روزهای اخیر در چند نوبت در خصوص موضوعی که اصولا ارتباطی به کشور متبوع وی ندارد، اظهاراتی عجولانه و نادرست مطرح کرده است که گویای عدم اشراف کافی وی به موضوع بوده و بنوعی مداخله در امور داخلی یک کشور مستقل است.

قاسمی افزود: وزیر امور خارجه انگلیس به کارنامه دولت متبوعش در خاورمیانه در دهه ها و سالهای اخیر نگاه کند و بررسی نماید که سیاست ها و حمایت های دولت انگلیس از گروه های تروریستی و کشورهای متجاوز چه فجایع انسانی و بحران هایی را برای ملت های خاورمیانه رقم زده است. نگاهی به وضعیت اسفبار مردم یمن، سوریه، فلسطین و ... اعم از ویرانی های گسترده، بیماری، آوارگی و بی خانمانی، فقر و گرسنگی و فاجعه ای که بخصوص امروز در یمن توسط کشورهای متجاوز، بوجود آمده است نقش دولت متبوع آقای هانت و اقدامات کشورهایی که دریافت کننده میلیاردها دلار تسلیحات از انگلیس اند و از همین تسلیحات برای دمیدن در آتش جنگ و نفرت و ویرانی در منطقه ما استفاده می کنند وضعیتی شرم آور و ننگین بوجود آورده است. آنان باید از حمایت های سیاسی از دولت های متجاوز به یمن و صدور تسلیحات کشتار آدمیان و فاجعه ای که در این کشور رخ داده است، شرمگین باشند.

ارسال نظر