قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

غافلگیری تروریست ها در سوریه

یک رسانه روسی از ارسال نیرو و تجهیزات جدید از سوی ارتش سوریه به حومه حماه و ادلب به صورت غافلگیرکننده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 06
کد خبر: ۲۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛اسپوتنیک گزارش داد ارتش سوریه امروز یکشنبه نیرو و تجهیزات نظامی به جبهه‌های حومه شمالی حماه و جنوب ادلب ارسال کرده است.

این رسانه به نقل از منابع نظامی گزارش داد ارسال این نیرو و تجهیزات به صورت غافلگیرکننده بوده است، ارتش سوریه زره‌پوش، توپخانه و نفربر به این مناطق ارسال کرده است، همچنین یگان‌های نظامی ارتش از منطقه جنوبی به سمت شمال سوریه منتقل شده است.

این منابع درباره احتمال عملیات نظامی قریب الوقوع ارتش سوریه در دو جبهه حومه شمالی حماه و حومه جنوبی ادلب خاطر نشان کردند ارتش تحولات اخیر ادلب را زیر نظر دارد که شاهد تشدید جنگ داخلی میان گروه‌های تروریستی است به طوری که گروه تروریستی تحریرالشام(جبهه النصره) بخش اعظم این مناطق را به سیطره خود درآورده است، این مناطق همچنین شاهد تشدید تنش و تلاش‌های مستمر گروه‌های تروریستی و حملات آنها به مواضع ارتش سوریه و شهرک‌ها و محله‌های مسکونی تحت کنترل دولت سوریه بوده که ارتش نمی‌تواند در قبال این تجاوزات سکوت کند.

به گفته این منابع، نیروهای ارتش سوریه حضور خود را در جبهه‌های حومه حماه و ادلب از چند ماه پیش تقویت کرده‌‌اند و استحکامات جدید برای مقابله با هرگونه حادثه غیرمنتظره‌ای صورت گرفته که ممکن است طی روزهای آینده در این جبهه‌ها رخ دهد.

طی روزهای اخیر، گروه تروریستی جبهه النصره و همپیمانانش شامل حراس‌الدین بیعت کننده با القاعده و الحزب الترکستانی به صورت هماهنگ به مواضع گروه تروریستی حرکه احرارالشام الاسلامیه وابسته به ارتش ترکیه در معره النعمان حمله کردند، این شهر تنها موضعی در طول جاده حلب به حماه بوده که جبهه النصره بر آن سیطره ندارد که می‌توان آن را تحولی بر عکس توافقات سوچی قلمداد کرد که ترکیه طی آن تعهد داده بود گروه‌های تروریستی را از آن دور کند تا مقدمات بازگشایی آن به روی فعالیت‌های تجاری فراهم شود.

خبرنگار ماهم گزارش داد یک یگان از نیروهای ارتش سوریه با تلاش‌های گروه‌های تروریستی برای رخنه به روستاهای امن و مواضع نظامی ارتش در حومه شمالی حماه مقابله کنند و تلفاتی به آنها وارد کنند، تروریست‌ها بار دیگر توافق منطقه خلع سلاح در ادلب را نقض کردند.

کلمات کلیدی: ادلب تروریست ها
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار