محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

نتایج صحت‌سنجی مدارک داوطلبان نمایندگی مجلس اعلام شد

نتایج صحت‌سنجی مدارک داوطلبان نمایندگی مجلس اعلام شد متقاضیان نمایندگی مجلس از ساعت ۸ صبح امروز _ دوشنبه 27 شهریور _ می‌توانند وارد سامانه پنجره واحد انتخابات شوند و نتایج صحت سنجی ۶ دستگاه از مدارک خود را ببینند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، حدود ۴۹ هزار متقاضی پیش ثبت نام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه - ۲۶شهریور - پیامک نتیجه صحت سنجی مدارک بارگذاری شده به صورت خوداظهاری در پنجره واحد انتخابات وزارت کشور را دریافت کرده‌اند. هر فرد می تواند نتیجه صحت سنجی مدارک خود اظهاری را در پنجره واحد وزارت کشور به آدرس keshvar.moi.ir مشاهده و پیگیری کند.

 

نتایج اعلام شده از سوی ۶ دستگاه - ثبت احوال، فراجا، دادستانی، وزارت امور خارجه، سازمان امور استخدامی و آموزش عالی - متولی صحت سنجی مدارک بارگذاری شده در پنجره واحد ثبت نام وزارت کشور نشان داده است که بیش از پنج هزار نفر مدارک ناقص داشته‌اند. بیشترین نقص مدارک متقاضیان مربوط به حوزه آموزش عالی و مدارک تحصیلی بوده است. در حوزه دادستانی نیز از بین بیش از ۴۸ هزار متقاضی پیش ثبت نام برای ورود به مجلس شورای اسلامی ۱۱۵ نفر مشکل یا سابقه کیفری داشته اند.

متقاضیان از ساعت ۸ صبح امروز _ دوشنبه 27 شهریور _ می‌توانند وارد سامانه پنجره واحد انتخابات شوند و نتایج صحت سنجی ۶ دستگاه از مدارک خود را ببینند. نتایج صحت سنجی هر دستگاه در مورد هر فرد به صورت یک آیکون نمایش داده می‌شود که اگر قرمز باشد موضوع نقض مدارک مطرح است و شرح آن نیز برای فرد متقاضی ثبت نام، شرح داده شده است .

 

داوطلبانی که به صورت سبز رنگ نتیجه صحت سنجی مدارک خود را دریافت می کنند با کد رهگیری اعلام شده می توانند در ۲۷ مهر ماه امسال وارد سامانه ثبت نام نهایی برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شوند.

 

بر اساس آن‌چه اسلامی دبیر ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است؛ رد صحت سنجی مدارک هر فرد به معنی احراز یا عدم احراز نیست. طبق قانون افراد امکان ثبت اعتراض خود را تا دوم مهر دارند و می‌توانند در صورت رفع اشکال و نواقص مدارک و دریافت تاییدیه ۶ دستگاه مربوطه، کد رهگیری برای ثبت نام نهایی دریافت کنند.

 

طبق قانون فرصت پاسخ دادن ۶ دستگاه متولی به اعتراض متقاضیان پیش ثبت نام تا ۲۶ مهرماه یعنی یک روز قبل از برگزاری ثبت نام نهایی تعیین شده است. براساس قانون ثبت نام نهایی نیز که از ۲۷ مهرماه آغاز می شود به صورت الکترونیکی برگزاری خواهد شد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار