دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رسانه چینی از آماده شدن هواپیمای قطری برای انتقال زندانیان آمریکایی از تهران خبر داد

شبکه «سی‌جی‌‌تی‌اِن» به نقل از منابع خود ادعا کرد که هواپیمای مسافربری خطوط هوایی قطر در تهران برای انتقال زندانیان آمریکایی به این کشور در حالت آماده قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه چینی امروز (دوشنبه) مدعی آماده بودن هواپیمای قطری برای انتقال زندانیان آمریکایی از ایران شد.

 

شبکه «سی‌جی‌‌تی‌اِن» به نقل از منابع مطلع خود ادعا کرد که هواپیمای مسافربری خطوط هوایی قطر در تهران برای انتقال زندانیان آمریکایی به دوحه در حالت آماده قرار دارد.

 

سی‌جی‌تی‌اِن در ادامه گزارش داد که بر اساس توافق مبادله زندانیان بین واشنگتن و تهران، انتظار می‌رود که ۵ زندانی آمریکایی به‌زودی تهران را ترک کرده و به پایتخت قطر بروند و سپس از آنجا به آمریکا پرواز کنند.

 

این رسانه چینی در وبگاه خود نوشت: «در مقابل، پنج ایرانی بازداشت‌شده در آمریکا نیز آزاد خواهند شد تا ابتدا به قطر منتقل شده و سپس به تهران بیایند. با این حال، مقامات ایرانی و خبرگزاری دولتی ایران گفته‌اند که انتظار می‌رود یکی از این شهروندان ایرانی در آمریکا بماند».

 

امروز همچنین خبرگزاری «رویترز» گزارش داد قطر به واشنگتن و تهران اطلاع داده وجوه مسدودی ایران به ارزش ۶ میلیارد دلار از کره جنوبی به بانک‌هایی در دوحه منتقل شده است.

 

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز درباره توافق مبادله زندانی با ایران، ضمن رد ادعاها مبنی بر پرداخت پول به تهران در ازای آزادی پنج زندانی آمریکایی، تاکید کرد: «آن ۶ میلیارد دلار،‌ پول خود ایران است».

 

با این حال میلر مدعی شد: «اگر ببینیم ایران در حال تلاش برای انجام اقداماتی است که ناقض این توافق و نقض تحریم‌های ما یا برداشت پول برای مصارف غیر بشردوستانه است، توانایی مسدود کردن دوباره آنها را داریم»./ فارس

ارسال نظر