دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

نمایش قدرت چین به تایوان با پرواز ده‌ها جنگنده

مقام‌های تایوانی روز یکشنبه (امروز) از پرواز ۲۸ جنگنده چین در اطراف جزیره تایوان و عبور ۲۰ هواپیما از خط مرزی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه مداخلات غرب در امور تایوان و تنش‌های چین با آنها بر سر این جزیره، خبرها از پرواز ده‌ها جنگنده چینی در نزدیکی تایوان حکایت دارد.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از مقام‌های تایوانی گزارش داد که 28 جت جنگنده ارتش چین در نزدیکی جزیره تایوان مشاهده شده است.

 

طبق اعلام وزارت دفاع تایوان، ۲۸ جنگنده در نزدیکی تایوان دیده شده که ۲۰ فروند از این هواپیماها از خط مرزی عبور کرده و وارد حریم تایوان شدند.

 

این وزارتخانه با بیان اینکه چین در حال انجام «ماموریت‌هایی مانند تمرین‌های دوربرد و آموزش» است، افزود که وضعیت را با هواپیماها و کشتی‌های گشتی زیر نظر دارد.

 

وزارت دفاع تایوان پیشتر اعلام کرده بود که چهارشنبه صبح تا پنجشنبه صبح هفته گذشته، ۶۸ جت جنگنده و ۱۰ کشتی نظامی چین در نزدیکی تایوان رصد شد و برخی از هواپیماهای چین هم با عبور از منطقه به سمت غرب اقیانوس آرام عزیمت کردند تا یک عملیات مشترک آموزشی دریای و هوایی انجام دهند.

 

اظهارنظر مقام‌های تایوان درباره تحرکات نظامی چین در حالی انجام شده که هفته گذشته به دنبال اقدام تحریک آمیز آمریکا و کانادا در عبور دادن دو کشتی از تنگه تایوان تنش‌ها را بالا برد.

 

مقام‌های چین ضمن محکوم کردن این اقدام آمریکایی و کانادایی اعلام کردند که نیروهای نظامی چین به حالت آماده باش درآمدند.

 

چین تایوان را بخشی از سرزمین متعلق به خود می‌داند و بارها اعلام کرده که روابط دیپلماتیک و مراودات آمریکا و متحدانش با این جزیره، مغایر اصل «چین واحد» و ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی چین است.

 

چین بارها به مسئولان تایوان و حامیان غربی این جزیره درباره تمایلات «جدایی طلبانه» هشدار داده و گفته است که با تمام ابزارها از جمله گزینه نظامی مانع جدایی تایوان از چین خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده