دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

بالاترین قیمت قبر برای کدام شهر است؟

بالاترین قیمت قبر برای کدام شهر است؟ مدیرعامل اتحادیه آرامستان کشور بالاترین قیمت قبر را مربوط به شهر تهران دانست و گفت: بیشترین قیمت قبر در تهران است که بستگی به مکان‌های مختلف قیمت‌های متفاوتی تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد سیاه پور در حاشیه همایش مجمع عمومی سالیانه مدیران آرامستان‌های کشور در همدان، با بیان اینکه در برخی از شهرهای کوچک نیز قمیت قبرها نسبت به شهرهای بزرگ بالاتر است، عنوان کرد: همدان تنها شهری است آرامستانش توسط اوقاف اداره می‌شود و با توجه به اینکه مکان وقفی بوده و هزینه زمین دریافت نمی‌شود، قیمت‌ها نازل است.

 

وی با بیان اینکه در این آرامستان تنها هزینه خدمات دریافت می‌شود که واقعا بسیار ناچیز است و قبرها نسبت به شهرهای دیگر حداقل قیمت را دارند، اظهار کرد: در حوزه قبرفروشی تخلفاتی گزارش می شود اما خوشبختانه با بازدیدهای صورت گرفته سعی کرده ایم نواقص را برطرف کنیم.

 

سپاه پور با اشاره به اینکه برنامه سفر به استان‌های مختلف و آموزش غسال و غساله‌ها مورد توجه اتحادیه است، خاطرنشان کرد: شست وشوی میت یک واجب کفایی است بنابراین غسال و غساله‌ها باید تمام جوانب را برای دفن اموات رعایت کنند و اهمیت آن چنان است که اگر از لحاظ شرعی غسل درست انجام نشود، باطل بوده و باید نبش قبر و غسل مجدد صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه برخی غساله‌ها معتقد بودند چندین سال است که در حوزه غسل میت فعالیت داشته‌اند اما تاکنون آموزش‌هایی را ندیده بودند، یادآور شد: اتحادیه‌های کل کشور در سال 85 تأسیس شده و ارتباط‌ گیری با آرامستان ها را در برنامه دارد و ارائه آموزش‌های متعدد و رفع نیازها و کمبودهای آرامستان‌ها از طریق این اتحادیه پیگیری می‌شود.

 

مدیرعامل اتحادیه آرامستان کشور با بیان اینکه خوشبختانه در آرامستان باغ بهشت همدان که توسط اوقاف اداره می‌شود، اقدامات خوبی در حال انجام است، گفت: با بازدیدهایی که از این آرامستان داشته‌ایم، آنجا به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده و اقدامات خوبی در آن در حال انجام است به طوریکه آرامستانی شکیل و مدرن در شهر همدان ایجاد شده و طبق بازدیدی که داشتیم، همدان از شهرهای خوب به شمار می‌آید و شرایط مطلوبی دارد و تخلفاتی مشاهده نکرده ایم.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار