لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

بالاترین قیمت قبر برای کدام شهر است؟

مدیرعامل اتحادیه آرامستان کشور بالاترین قیمت قبر را مربوط به شهر تهران دانست و گفت: بیشترین قیمت قبر در تهران است که بستگی به مکان‌های مختلف قیمت‌های متفاوتی تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد سیاه پور در حاشیه همایش مجمع عمومی سالیانه مدیران آرامستان‌های کشور در همدان، با بیان اینکه در برخی از شهرهای کوچک نیز قمیت قبرها نسبت به شهرهای بزرگ بالاتر است، عنوان کرد: همدان تنها شهری است آرامستانش توسط اوقاف اداره می‌شود و با توجه به اینکه مکان وقفی بوده و هزینه زمین دریافت نمی‌شود، قیمت‌ها نازل است.

 

وی با بیان اینکه در این آرامستان تنها هزینه خدمات دریافت می‌شود که واقعا بسیار ناچیز است و قبرها نسبت به شهرهای دیگر حداقل قیمت را دارند، اظهار کرد: در حوزه قبرفروشی تخلفاتی گزارش می شود اما خوشبختانه با بازدیدهای صورت گرفته سعی کرده ایم نواقص را برطرف کنیم.

 

سپاه پور با اشاره به اینکه برنامه سفر به استان‌های مختلف و آموزش غسال و غساله‌ها مورد توجه اتحادیه است، خاطرنشان کرد: شست وشوی میت یک واجب کفایی است بنابراین غسال و غساله‌ها باید تمام جوانب را برای دفن اموات رعایت کنند و اهمیت آن چنان است که اگر از لحاظ شرعی غسل درست انجام نشود، باطل بوده و باید نبش قبر و غسل مجدد صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه برخی غساله‌ها معتقد بودند چندین سال است که در حوزه غسل میت فعالیت داشته‌اند اما تاکنون آموزش‌هایی را ندیده بودند، یادآور شد: اتحادیه‌های کل کشور در سال 85 تأسیس شده و ارتباط‌ گیری با آرامستان ها را در برنامه دارد و ارائه آموزش‌های متعدد و رفع نیازها و کمبودهای آرامستان‌ها از طریق این اتحادیه پیگیری می‌شود.

 

مدیرعامل اتحادیه آرامستان کشور با بیان اینکه خوشبختانه در آرامستان باغ بهشت همدان که توسط اوقاف اداره می‌شود، اقدامات خوبی در حال انجام است، گفت: با بازدیدهایی که از این آرامستان داشته‌ایم، آنجا به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده و اقدامات خوبی در آن در حال انجام است به طوریکه آرامستانی شکیل و مدرن در شهر همدان ایجاد شده و طبق بازدیدی که داشتیم، همدان از شهرهای خوب به شمار می‌آید و شرایط مطلوبی دارد و تخلفاتی مشاهده نکرده ایم.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار