چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

بالاترین قیمت قبر برای کدام شهر است؟

بالاترین قیمت قبر برای کدام شهر است؟ مدیرعامل اتحادیه آرامستان کشور بالاترین قیمت قبر را مربوط به شهر تهران دانست و گفت: بیشترین قیمت قبر در تهران است که بستگی به مکان‌های مختلف قیمت‌های متفاوتی تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد سیاه پور در حاشیه همایش مجمع عمومی سالیانه مدیران آرامستان‌های کشور در همدان، با بیان اینکه در برخی از شهرهای کوچک نیز قمیت قبرها نسبت به شهرهای بزرگ بالاتر است، عنوان کرد: همدان تنها شهری است آرامستانش توسط اوقاف اداره می‌شود و با توجه به اینکه مکان وقفی بوده و هزینه زمین دریافت نمی‌شود، قیمت‌ها نازل است.

 

وی با بیان اینکه در این آرامستان تنها هزینه خدمات دریافت می‌شود که واقعا بسیار ناچیز است و قبرها نسبت به شهرهای دیگر حداقل قیمت را دارند، اظهار کرد: در حوزه قبرفروشی تخلفاتی گزارش می شود اما خوشبختانه با بازدیدهای صورت گرفته سعی کرده ایم نواقص را برطرف کنیم.

 

سپاه پور با اشاره به اینکه برنامه سفر به استان‌های مختلف و آموزش غسال و غساله‌ها مورد توجه اتحادیه است، خاطرنشان کرد: شست وشوی میت یک واجب کفایی است بنابراین غسال و غساله‌ها باید تمام جوانب را برای دفن اموات رعایت کنند و اهمیت آن چنان است که اگر از لحاظ شرعی غسل درست انجام نشود، باطل بوده و باید نبش قبر و غسل مجدد صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه برخی غساله‌ها معتقد بودند چندین سال است که در حوزه غسل میت فعالیت داشته‌اند اما تاکنون آموزش‌هایی را ندیده بودند، یادآور شد: اتحادیه‌های کل کشور در سال 85 تأسیس شده و ارتباط‌ گیری با آرامستان ها را در برنامه دارد و ارائه آموزش‌های متعدد و رفع نیازها و کمبودهای آرامستان‌ها از طریق این اتحادیه پیگیری می‌شود.

 

مدیرعامل اتحادیه آرامستان کشور با بیان اینکه خوشبختانه در آرامستان باغ بهشت همدان که توسط اوقاف اداره می‌شود، اقدامات خوبی در حال انجام است، گفت: با بازدیدهایی که از این آرامستان داشته‌ایم، آنجا به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده و اقدامات خوبی در آن در حال انجام است به طوریکه آرامستانی شکیل و مدرن در شهر همدان ایجاد شده و طبق بازدیدی که داشتیم، همدان از شهرهای خوب به شمار می‌آید و شرایط مطلوبی دارد و تخلفاتی مشاهده نکرده ایم.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار