گفتگوی وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ترکیه همزمان با شروع حملات به قره باغ-راهبرد معاصر
هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید

گفتگوی وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ترکیه همزمان با شروع حملات به قره باغ

همزمان با شروع حملات جمهوری آذربایجان به منطقه ارمنی نشین قره باغ کوهستانی، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان همتای ترکیه‌ای خود را در جریان آخرین تحولات منطقه قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با حملات بعد از ظهر سه شنبه ارتش جمهوری آذربایجان به منطقه ارمنی نشین قره باغ کوهستانی، وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ترکیه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش منابع خبری، ژنرال «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان همتای ترکیه‌ای خود را در جریان آخرین اقدمات نظامی انجام شده در قره باغ کوهستانی قرار داد. «یاشار گولر» وزیر دفاع ترکیه نیز در این مکالمه از ادامه حمایت از جمهوری آذربایجان خبر داد.

وزیر دفاع ترکیه چندی قبل گفته بود که ترکیه حفظ ثبات و صلح را در قفقاز در اولویت قرار می‌دهد و از کشور برادر جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند.

ترکیه در جریان نبرد دوم قره باغ بین باکو و ایروان، به شدت از جمهوری آذربایجان حمایت کرد و اطلاعات نظامی قابل توجهی را در اختیار این کشور قرار داد.

وزیر دفاع ترکیه اظهار داشت: «ما به ثبات در قفقاز اهمیت زیادی می‌دهیم. ما تلاش‌های قابل توجهی برای برقراری صلح پایدار در منطقه انجام می‌دهیم و به حمایت از کشور برادر خود جمهوری آذربایجان با درک "یک ملت، دو دولت" ادامه می‌دهیم.»

در پاییز ۲۰۲۰، جمهوری آذربایجان در نبردی ۴۴ روزه چندین شهر، روستا و آبادی را از آزاد کرد و جنگ با توافقنامه صلح با میانجیگری روسیه پایان یافت. علیرغم گفتگو‌های جاری بر سر توافقنامه صلح بلندمدت، تنش‌ها بین این دو کشور همسایه در ماه‌های اخیر بر سر جاده لاچین، تنها مسیر زمینی که ارمنستان را به منطقه قره باغ وصل می‌کند، افزایش یافته است.

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان روز دوشنبه (دیروز) مدعی شد که نیرو‌های مسلح ارمنستان با بیش از ۱۰ هزار نفر در خاک جمهوری آذربایجان مستقر هستند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار