گفتگوی وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ترکیه همزمان با شروع حملات به قره باغ-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

گفتگوی وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ترکیه همزمان با شروع حملات به قره باغ

همزمان با شروع حملات جمهوری آذربایجان به منطقه ارمنی نشین قره باغ کوهستانی، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان همتای ترکیه‌ای خود را در جریان آخرین تحولات منطقه قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با حملات بعد از ظهر سه شنبه ارتش جمهوری آذربایجان به منطقه ارمنی نشین قره باغ کوهستانی، وزرای دفاع جمهوری آذربایجان و ترکیه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش منابع خبری، ژنرال «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان همتای ترکیه‌ای خود را در جریان آخرین اقدمات نظامی انجام شده در قره باغ کوهستانی قرار داد. «یاشار گولر» وزیر دفاع ترکیه نیز در این مکالمه از ادامه حمایت از جمهوری آذربایجان خبر داد.

وزیر دفاع ترکیه چندی قبل گفته بود که ترکیه حفظ ثبات و صلح را در قفقاز در اولویت قرار می‌دهد و از کشور برادر جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند.

ترکیه در جریان نبرد دوم قره باغ بین باکو و ایروان، به شدت از جمهوری آذربایجان حمایت کرد و اطلاعات نظامی قابل توجهی را در اختیار این کشور قرار داد.

وزیر دفاع ترکیه اظهار داشت: «ما به ثبات در قفقاز اهمیت زیادی می‌دهیم. ما تلاش‌های قابل توجهی برای برقراری صلح پایدار در منطقه انجام می‌دهیم و به حمایت از کشور برادر خود جمهوری آذربایجان با درک "یک ملت، دو دولت" ادامه می‌دهیم.»

در پاییز ۲۰۲۰، جمهوری آذربایجان در نبردی ۴۴ روزه چندین شهر، روستا و آبادی را از آزاد کرد و جنگ با توافقنامه صلح با میانجیگری روسیه پایان یافت. علیرغم گفتگو‌های جاری بر سر توافقنامه صلح بلندمدت، تنش‌ها بین این دو کشور همسایه در ماه‌های اخیر بر سر جاده لاچین، تنها مسیر زمینی که ارمنستان را به منطقه قره باغ وصل می‌کند، افزایش یافته است.

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان روز دوشنبه (دیروز) مدعی شد که نیرو‌های مسلح ارمنستان با بیش از ۱۰ هزار نفر در خاک جمهوری آذربایجان مستقر هستند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده