شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

چین نفت بیشتری از ایران خرید

با وجود تهدیدهای آمریکا مبنی بر ممانعت از خرید نفت ایران، گمرک چین از خرید نفت بیشتر ایران توسط این کشور در ماه جاری میلادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ تلاش‌ها برای به صفر رساندن فروش نفت ایران از سوی ایالات متحده آمریکا همچنان ناکام مانده است. بر اساس گزارش‌های منتشره از سوی گمرک چین، این کشور در ماه میلادی جاری، نفت بیشتری را از ایران به نسبت ماه پیشین خریده است.

 

فارس در گزارشی در همین باره نوشته است که واردات نفت خام چین از ایران در ماه جولای به نسبت ماه گذشته 4.7 درصد افزایش یافته و به حدود 216 هزار بشکه در روز رسیده است.

 

اداره گمرک چین، آمارهای خود را به متریک تن منتشر می‌کند و پایگاه خبری «اس‌اند پی گلوبال پلاتس» آن را به بشکه در روز تبدیل کرده است.

 

صادرات نفت ایران به چین بر مبنای متریک تن، نسبت به ماه ژوئن 8.2 درصد افزایش یافته و به 926 هزار و 119 متریک تن رسیده است اما نسبت به مدت مشابه پارسال 71.9 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

این افزایش ماهانه در حالی صورت گرفته است که آمریکا به معافیت‌های واردات نفت ایران در دوم ماه می پایان داد.

 

این درحالی‌ است که آمریکا با صادرات 362 هزار و 364 بشکه نفت در روز هشتمین واردکننده نفت خام از چین است و میزان صادراتش به چین 45 درصد افزایش یافته که بالاترین رقم در 13 ماه گذشته به شمار می‌رود.

 

از آگوست 2018 تاکنون نخستین بار است که آمریکا در میان 10 صادرکننده نخست نفت به چین قرار گرفته است.

 

صادرات نفت عربستان نیز نسبت به مدت مشابه پارسال 115.9 درصد رشد داشته و به 1.65 میلیون بشکه در روز رسیده است.

 

روز جمعه پکن اعلام کرد که از ابتدای ماه سپتامبر بر واردات نفت از آمریکا تعرفه اعمال خواهد کرد.

 

به دنبال این خبر شرکت ملی نفت چین، سینوپک تلاش برای دریافت معافیت از این تعرفه‌ها را آغاز کرد.

 

در عین حال، همین آمارهای گمرک چین نشان داد واردات نفت چین از مالزی در ماه جولای در نزدیکی رکورد خود قرار دارد؛ این محموله‌ها یا نفت انتقال یافته ونزوئلا از کشتی‌هاست یا با نفت ونزوئلا ترکیب شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار