محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

مسابقات جهانی کشتی فرنگی ۲۰۲۳/«مُهمدی» اولین فینالیست کشتی فرنگی ایران/ گرایی حذف شد

مسابقات جهانی کشتی فرنگی از امروز آغاز شد و نماینده کشورمان راهی دیدار رده بندی شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 21
کد خبر: ۲۰۵۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان از امروز پنجشنبه به میزبانی بلگراد آغاز شد. این مسابقات نخستین مرحله کسب سهمیه المپیک پاریس محسوب می‌شود.

 

نتایج فرنگی‌کاران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم که ۲۱ شرکت کننده دارد، پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف سابولس لوسونس از صربستان رفت و به برتری ۸ بر صفر رسید و در یک دقیقه کار را تمام کرد.

 

دادمرز در یک چهارم و در مبارزه حساس با اوزون حریف ترک ۳ بر صفر پیروز شد و توانست به نیمه‌نهایی صعود کند.

 

پویا دادمرز قهرمان امیدهای جهان در نیمه‌نهایی با الدانیز عزیزلی قهرمان جهان از آذربایجان مبارزه کرد که با نتیجه ۳ بر ۲ باخت و به رده‌بندی رفت. دادمرز با آسیب‌دیدگی از ناحیه سر در این مبارزه حاضر شد.

 

در وزن ۷۷ کیلوگرم که با حضور ۴۶ کشتی‌گیر برگزار می‌شود، محمدعلی گرایی در دور اول با آدلت تیولیوبایف از روسیه مبارزه کرد و با نتیجه ۲ بر صفر به برتری رسید و راهی مرحله بعد شد.گرایی در دور دوم با نائو کوزاکا از ژاپن روبه‌رو شد و با نتیجه ۵ بر ۵ شکست خورد و منتظر حضور حریفش در فینال بود اما با توجه به شکست کشتی‌گیر ژاپنی، گرایی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

 

در وزن ۸۲ کیلوگرم که ۲۵ نفر حضور دارند، علیرضا مهمدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف کوواسویچ از صربستان رفت و به برتری ۸ بر صفر رسید تا راهی یک چهارم شود.علیرضا مهمدی قهرمان جوانان جهان در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان به مصاف یاروسلاو فیلچاکوف دارنده مدال برنز جهان از اوکراین رفت. وی در سرشاخ با این حریف ۴ بر یک به برتری رسید تا به نیمه‌نهایی راه یابد. مهمدی در نیمه‌نهایی مقابل برادو از مولداوی قرار گرفت که با نتیجه ۵ بر یک پیروز و فینالیست شد. این مرحله فردا شب برگزار می‌شود.

 

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم که ۳۱ شرکت کننده دارد، امین میرزازاده در دور نخست به مصاف ادوارد سوقومونیان از برزیل رفت و به برتری ۹ بر صفر رسید و آغازی توفانی داشت. در دیدار دوم میرزازاده به مصاف ویشنویتسکی از اوکراین رفت و با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد. میرزازاده در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف فریدریکاس از لیتوانی رفت و با نتیجه یک _ یک به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.

 

امین میرزازاده نایب قهرمان جهان با اوسکار پینو هیندس دارنده مدال های نقره و برنز جهان از کوبا سرشاخ می‌شود./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده