شهادت دو کشتی‌گیر زنجانی در دفاع از میهن اسلامی راهکار‌هایی برای تاب‌آوری در شرایط بحرانی ناشی از حملات مهدی طارمی و اینتر به پایان راه رسیدند؛ جدایی در همین تابستان به شماره‌های ناشناس خارجی جواب ندهید آتش‌سوزی انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران/ سازمان آتش نشانی: حادثه ربطی به صهیونیست‌ها ندارد فیلم/تصاویر هوایی از آثار پاسخ موشکی ایران به رییم صهیونیستی در «بات یام» در نزدیکی تل‌آویو توصیه‌های سلامت روان برای روز‌های پرتنش ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی به حملات علیه ایران ندارد رونالدو در النصر بازنشسته می‌شود خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد چشم‌انداز محو صهیونیسم در «وعده صادق۳» هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان

واکنش خانی به استوری بازیکنان استقلال

با صحبت‌های عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال، معنای جدیدی از تلاش شبانه‌روزی در ورزش ایران تعریف شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 22
کد خبر: ۲۰۵۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا خانی، عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال که امروز (جمعه) میهمان برنامه «ورزشگاه» شبکه پنج سیما بود، در واکنش به استوری انتقادی بازیکنان استقلال علیه مدیران این باشگاه گفت که «مدیران استقلال شبانه‌روزی برای حل مشکلات تلاش می‌کنند».

وی در بخشی از اظهاراتش گفت: «بی‌انصافی است که گفته شود هیئت مدیره دروغ می‌گوید یا وعده پوچ می‌دهد. شبانه‌روز تلاش می‌کنیم تا منابع مالی را به باشگاه ترزیق کنیم. بازیکن حق دارد و دنبال پولش است ولی اواسط مرداد 40 میلیارد از قرارداد بازیکنان را پرداخت کردیم».

عضو هیئت مدیره استقلال در حالی صحبت از تلاش شبانه‌روزی انجام داد که وقتی مجری برنامه از او پرسید 40 میلیارد تومان از چه منابعی پرداخت شده، پاسخ داد که «این پول باقیمانده وامی بود که حجت کریمی، سرپرست پیشین باشگاه استقلال از یکی از بانک‌ها گرفته بود». در واقع، مدیران فعلی استقلال پولی را به بازیکنان دادند که در زمان مدیریت قبلی اخذ شده بود و ارتباطی به اقدام آنها نداشت.

خانی در شرایطی صحبت از تلاش شبانه‌روزی می‌کند که قراردادی که با یکی از اسپانسرها برای 4 بازی هفته اول لیگ بسته شده بود، نتیجه‌ای نداشت و چک شرکتی که اسپانسر شده، برگشت خورده است. اکنون باید از عضو هیئت مدیره استقلال پرسید که نتیجه تلاش شبانه‌روزی چه بوده است؟ اگر اینگونه است افرادی که اکنون عهده‌دار این مسئولیت هستند، چه تفاوتی با بقیه دارند؟ تلاش شبانه‌روزی باید حداقل یک نتیجه کوچک داشته باشد؛ اتفاقی که در باشگاه استقلال رخ نداده است.

عملکرد مدیران استقلال به شکلی بوده که بازیکنان استقلال در صفحه شخصی‌شان اشاره کردند هر روز وعده جدید و توخالی می‌شنوند و در حالی که باید تا دهم شهریور ماه مطالبات فصل گذشته‌شان تسویه می‌شد هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

خانی پیش از این نیز مصاحبه‌ای علیه کادرفنی استقلال انجام داده بود که با واکنش جواد نکونام روبه‌رو شده و از او خواسته بود به جای دعوت از او برای حضور در جلسه هیئت مدیره علیه آنها مصاحبه‌ای انجام ندهد!

اختلاف بین کادرفنی و مدیریت، پرداخت نشدن مطالبات فصل گذشته و جاری بازیکنان، عدم جذب بازیکنان مدنظر سرمربی در زمان نقل‌ وانتقالات، برگشت خوردن چک اسپانسر و نارضایتی بازیکنان از رفتار مدیران از جمله اتفاقات استقلال در زمان مدیران فعلی استقلال است. همه این موارد در حالی است که خانی، اختلاف سرپرست باشگاه با نکونام را اختلاف تیمی خوانده است؛ موضوعی که به نظر می‌رسد هیچ‌کدام از هواداران استقلال آن را باور نمی‌کنند و اختلاف‌ها فراتر از این حرف‌هاست./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار