تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

اسماعیلی: ساختارهای وزارت ارشاد تغییر می‌کند

وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از تکالیف برنامه هفتم به وزارت ارشاد و تمام حوزه‌های فرهنگ و هنر با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان امور استخدامی و اداری، بازآرایی کل ساختار فرهنگی کشور است که در مدت مشخصی باید لایحه آن به مجلس داده شود که این کار در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد تغییر نام وزارت ارشاد گفت: با صحبتی که در مجلس با نمایندگان مردم برای این مساله داشتیم و با توجه به استدلالاتی که مطرح شد دوستان مجلس برای تغییر نام وزارت ارشاد قانع شدند و اگر در صحن مجلس فرصتی باشد به آن نیز پرداخته می شود البته اگر این اقدام هم صورت نگیرد می توان آن را به صورت لایحه‌ای جداگانه تقدیم مجلس کنیم.

 

وی افزود: تغییر نام وزارتخانه برای ما اولویت نیست تا جایی که حتی مخالف رسانه ای شدنش بودم؛ بااین وجود امر خوبی محسوب می‌شود چراکه اسامی، رویکردها را نشان می دهد اما باید توجه داشت اولویت ما «نام» نیست، «کار» است.

 

وزیر ارشاد در پاسخ به این سوال که در صورت عملیاتی شدن این رویکرد، ساختارهای وزارت‌خانه تغییر پیدا می‌کند یا خیر، تصریح کرد: بله این اقدام تغییر ساختار را درپی دارد؛ همین الان ساختارهای جدید در حال ایجاد شدن است و برخی از بخش‌ها در حال ادغام شدن هستند. یکی از تکالیف برنامه هفتم به وزارت ارشاد و تمام حوزه‌های فرهنگ و هنر با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان امور استخدامی و اداری، بازآرایی کل ساختار فرهنگی کشور است که در مدت مشخصی باید لایحه آن به مجلس داده شود که این کار در حال انجام است.

 

وی با اشاره به ساختارهای جدید ایجاد شده، افزود: سازمان‌هایی مثل بنیاد پویانمایی به عنوان بنیادی جدید در وزارت ارشاد ایجاد می شود که وظیفه تولید پویانمایی را برعهده دارد که مساله ای مهم برای حوزه کودک و نوجوان محسوب بشمار می‌رود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار