عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

حمله وزیر خارجه آمریکا به مواضع کره شمالی

حمله وزیر خارجه آمریکا به مواضع کره شمالی وزیر خارجه آمریکا در جدیدترین اظهارات خود علیه کره شمالی رفتار این کشور را گستاخانه توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه در ایالت ایندیانا رفتار کره شمالی را "گستاخانه" خواند.

 

وی که در تمام سخنرانی از ارزش‌های "آمریکاگرایی" صحبت می‌کرد گفت: این دولت وانمود نمی‌کند جمهوری اسلامی یک بازیگر مسئول در خاورمیانه است. ما از رفتار بد چین در تجارت و امنیت ملی انتقاده کرده ایم. ما معتقدیم رفتار گستاخانه کره شمالی را نمی‌توان نادیده گرفت.

 

اظهارات تند وزیر خارجه آمریکا علیه کره شمالی در حالی صورت گرفته که "ری یونگ-هو" وزیر خارجه کره شمالی هفته گذشته بیانیه شدیداللحنی علیه شخص پامپئو منتشر کرد و وی را "گیاه سمی دیپلماسی آمریکا" خطاب کرده بود. وزیر خارجه کره شمالی تاکید کرده بود این خیال خامی است که تحریم‌ها پیونگ را مجبور به تغییر رویکرد می‌کند.

 

وزیر امور خارجه کره شمالی جمعه گذشته به سخنان پامپئو درباره تداوم تحریم‌ها علیه پیونگ یانگ هشدار داد و گفت این محاسبه اشتباهی خواهد بود اگر ایالات متحده بخواهد از ابزار تحریم برای برخورد با کره شمالی استفاده کند.

 

کره شمالی در اوایل سال جاری نیز از آمریکا خواسته بود وزیر خارجه این کشور را از مذاکرات پیونگ‌یانگ-واشنگتن کنار بگذارد. پیونگ‌یانگ خواستار آن شده بود که کسی «دقیق‌تر و بالغ‌تر در برقراری ارتباط» جایگزین وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا شود.

 


پس از سه دیدار رو در روی سران آمریکا و کره شمالی و توافق ظاهری هنوز روابط این دو کشور در بن بست به سر می‌برد. کره شمالی در اعتراض به مانورهای مشترک آمریکا-کره جنوبی با شلیک چندین موشک بالستیک اعتراض کرده و از طرف دیگر آمریکا با تهدید به ابقای تحریم ها خواستار از سرگیری مذاکرات است.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار