موسوی تبریزی: اظهارات انتخاباتی روحانی علیه رئیسی منصفانه نبود-راهبرد معاصر
سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد

موسوی تبریزی: اظهارات انتخاباتی روحانی علیه رئیسی منصفانه نبود

دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و دادستان اسبق کل کشور به گفت و گوی تفصیلی با خبرنگاران حوزه احزاب خبرگزاری فارس نشست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۳۷
 

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین موسوی تبریزی دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و دادستان اسبق کل کشور به گفت و گوی تفصیلی با خبرنگاران حوزه احزاب خبرگزاری فارس نشست.

 

موسوی تبریزی با اشاره به برنامه‌ریزی و سرمایه ای که باید پشتوانه برنامه‌ها باشد، تاکید کرد: هماهنگی در برنامه ریزی نیز موضوع سوم خواهد بود به عبارتی اگر پشتوانه برنامه، سرمایه هم باشد یک هماهنگی قوی لازم است تا بتوان به کمک آن برنامه‌ها را درست پیش برد. 

 

* کشور ما از نظر سرمایه چیزی کم ندارد

وی با تاکید بر این که کشور ما از نظر سرمایه چیزی کم ندارد، اظهار داشت:  اکنون تحریم‌ها سرمایه ما را شاید از نظر رقم کاهش داده باشد اما نقص و ایراد در این قسمت از کار نیست بلکه در حوزه برنامه‌ریزی دچار ضعف هستیم که مجلس و دولت هر دو در این امر مقصر هستند و باید برنامه‌ریزی‌های صحیحی به خصوص برای تولید، اشتغال و جلوگیری از بیکار ماندن جوانان و به خصوص جوان‌های باسواد صورت بگیرد، چرا که ظرفیت استفاده از این استعدادها در کشور وجود دارد.

 

اشتغال جوانان تحصیل کرده از دغدغه‌های دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم است و در این باره تاکید می‌کند: نام امسال رونق تولید است و رونق و تولید یعنی کارآفرینی. کارآفرینی نباشد تولید از کجا شکل می‌گیرد؟ تولید صحیح و رونق اقتصادی در صورتی است که افراد با سواد به کار گرفته شوند و اگر این کار را بکنند، به نظرم کشور ما مشکلی ندارد و واقعا هم آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و اگر بخواهد غلط بکند.

 

موسوی تبریزی همچنین در این خصوص می‌افزاید: البته در قبال این آمار و ارقامی که می‌گویند حتی من که اطلاعات دارم هم قانع نمی‌شوم و فکر می‌کنم که آمار و ارقام درست به رئیس جمهور و مسئولانی از این دست نمی‌دهند و ثانیاً حتی این آمارها نسبت به نیازها خیلی کمتر است و مشکل از اینجا ایجاد می‌‌شود.

 

*اصلاح‌طلبان برای روحانی هزینه دادند

فعال سیاسی اصلاح طلب ضمن اشاره به اینکه اصلاح‌طلبان هزینه دادند و واقعاً آقای روحانی در طیف اصلاح طلبی تعریف نمی‌شد، تصریح می کند: اصلاح‌طلبان صرفا به دلیل اینکه کشور و انقلاب را متعلق به خود می‌دانند و جهان نیز چشم خود را به انتخابات ایران دوخته است در انتخابات شرکت می‌کنند.

 

دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم  تاکید دارد که مشارکت و مردم سرمایه کشور هستند و کسی که به انتخابات و مشارکت مردم توجه نداشته باشد در واقع به کشور جمهوری اسلامی بی توجهی کرده است. 

 

*روحانی انتظار اصلاح‌طلبان را برآورده نکرده است

موسوی تبریزی در عین حال که معتقد است روحانی انتظار اصلاح‌طلبان را برآورده نکرده، به این نکته اشاره می‌کند که هرکسی هم می‌آمد نمی‌توانست برآورده کند. کشور ما دارای مشکلات زیادی است و بحثی در این باره وجود ندارد. آن زمان با تحریم ها دست و پنجه نرم می کردیم و تا تحریم‌ها مقداری نیز برداشته شد مشکلاتی وجود داشت. حاکمیت در میان حاکمیت است و اختلافات نیز وجود دارد.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه اولین شرط ما در خصوص مذاکره با دولت ترامپ این است که به برجام برگردد و برجام کامل را قبول کند، تاکید دارد که وقتی آنان به برجام برگشتند، بنابراین خود به خود تحریم‌ها نیز باید از بین برود؛ چون تحریم‌ها نیز بر اساس برجام ایجاد شده است.

 

* هیچ عاقلی با کسی که به یکباره از توافق خارج شده مذاکره نمی‌کند

او می‌گوید: هیچ عاقلی با کسی که علی‌رغم اینکه ساعت‌ها برای گفت‌و گو وقت گذاشته به یکباره و خودسرانه خارج شده دوباره گفت‌وگو نمی‌کند. آمریکا به برجام برگردد و اگر صحبت دیگری دارد نیز می‌تواند با ما به گفتگو بنشیند. در غیر این صورت آمریکا قابل اعتماد نیست و نباید حتی به پیشنهاد مذاکره آنان گوش کنیم.

 

*پس از ماجرای نیمروز رجوی به منافقین خط فرار داد

دادستان اسبق کل کشور به ماجرای اعدام های دهه ۶۰ و مبارزه با گروهک منافقین اشاره کرده و تاکید می‌کند: ماجرای نیمروز به جایی رسید که خود رجوی اعلام کرد که دیگر در ایران ماندن فایده‌ای ندارد و خط فرار را به گروهک منافقین داد گفت و واجب است که همه فرار کنند. اکثر آنها هم که از کردستان و ارومیه فرار می‌کردند، دستگیر می‌شدند  و آنها هم که دست به اسلحه می بردند بعضاً کشته می‌شدند.

 

* بعد از دادستانی کل انقلاب یک حکم هم ندادم

موسوی تبریزی البته خود را از دادن حکم بری می‌داند و اینگونه ماجرا را شرح می‌دهد که «آنهایی که برخی عناوین را به من نسبت می‌دهند جزئیات احکام را نمی‌دانند. من در تهران بعد از دادستانی کل انقلاب یک حکم هم ندادم. دادستان کل اصلا حکم می‌دهد و مدیریت می‌کند و این قاضی ها هستند که حکم می دهند».

 

دادستان اسبق کل کشور پارتی بازی، رشوه خواری و تهمت زنی را از مصادیق فسادی بر می شمارد که اگر اکنون روی کار بود با آنها برخورد می‌کرد و تصریح می‌کند: حقوق نجومی یعنی اینکه که بی‌خود و بی جهت و بدون ارزش‌های واقعی حقوق‌های بالایی بگیرند. اما کسی که علم و سابقه دارد و چند سالی کار کرده و هر چند سال حقوقش بالا رفته و الان برای مثال ۱۵ میلیون تومان شده را نجومی نمی‌گویند و خلاف حق هم نیست.

 

*اظهارات انتخاباتی روحانی علیه رئیسی منصفانه نبود

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب مباحثه های انتخاباتی سال ۹۶بعضی بحث‌های مطرح شده در آن را طغیان و ناعادلانه قلمداد کرده و خاطرنشان می‌کند:  من در مورد تعبیراتی که در مورد آقای رئیسی استفاده شده بود همان موقع مصاحبه کردم. من آن تعبیرات را دوست نداشتم چون دیگران هم می‌توانستند تعبیرهای دیگری را در مورد آقای روحانی بگویند که هیچ کدامشان منصفانه نبود. 

ارسال نظر
آخرین اخبار