عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

کره شمالی به انتقادات کره جنوبی از سفر کیم به روسیه پاسخ داد

کره شمالی به انتقادات کره جنوبی از سفر کیم به روسیه پاسخ داد کره شمالی به انتقادات رئیس جمهور کره جنوبی از سفر رهبر این کشور به روسیه و تقویت روابط میان دو کشور پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، کره شمالی امروز دوشنبه به انتقادات «یون سوک یئول» رئیس جمهور کره جنوبی از سفر «کیم جونگ اون» رهبر این کشور به روسیه پاسخ داد و تاکید کرد که برقراری روابط نزدیک با مسکو یک حق طبیعی و عادی برای همسایگان است.

 

رئیس جمهور کره جنوبی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفته بود که اگر روسیه در ازای کمک به مسکو در جنگ با اوکراین به برنامه‌های تسلیحاتی و نظامی کره شمالی کمک کند این یک تهدید مستقیم است.

 

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، در بیانیه‌ای که خبرگزاری رسمی کره شمالی آن را منتشر کرده است، پیونگ یانگ اظهارات یون را تهمت ناروا به همکاریهای دوستانه میان مسکو و پیونگ یانگ خوانده و گفته: رئیس جمهور کره جنوبی بلندگوی ایالات متحده آمریکاست.

 

در بیانیه کره شمالی آمده است: این کاملاً طبیعی و عادی است که کشورهای همسایه روابط نزدیک خود را با یکدیگر حفظ کنند و دلیلی برای پاسخگویی به چنین رویه‌ای وجود ندارد.


کیم جونگ اون رهبر کره شمالی اخیرا در یک سفر یک هفته ای به روسیه سفر کرد و ضمن دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در زمینه تقویت روابط و افزایش همکاریهای میان دو طرف بحث و رایزنی کرد وتوافقاتی میان دو کشور به امضا رسید.

 

کشورهای غربی مدعی هستند که کره شمالی در حال کمک تسلیحاتی و موشکی به روسیه است ادعایی که پیونگ یانگ آن را رد کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار