دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را به نابودی تهدید کرد

رئیس جمهور کره جنوبی طی سخنرانی در رژه نظامی بزرگ این کشور، تهدید کرد اگر کره شمالی از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند، رژیم آن با واکنش قاطع ائتلاف واشنگتن-سئول از بین خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، کره جنوبی اولین رژه نظامی در مقیاس بزرگ در یک دهه اخیر را بامداد سه‌شنبه با تسلیحات مختلف از موشک‌های بالستیک گرفته تا بالگردهای تهاجمی به منظور نمایش قدرت در سئول آغاز کرد.

 

«یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی طی سخنرانی در پایگاه هوایی سئول، به کره شمالی در مورد استفاده از سلاح هسته‌ای هشدار داد و متعهد شد که حمایت از ارتش و صنایع دفاعی را افزایش دهد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این رژه به مناسبت روز نیروهای مسلح کره جنوبی برگزار می‌شود، که معمولاً یک رویداد بی‌ سروصدا نسبت به اقدامات عظیمی است که کره شمالی برگزار کرده است.

 

یون طی سخنرانی در این رژه نظامی تهدید کرد: «اگر کره شمالی از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند، رژیم آن با واکنش قاطع ائتلاف آمریکا-کره، از بین خواهد رفت».

 

او قول داده است که پاسخی سریع و قاطع در برابر هرگونه اقدام از سوی کره شمالی بدهد و از زمان روی کار آمدن در سال گذشته به طور فعال اتحاد نظامی با واشنگتن و توکیو را تقویت کرده است.

 

به نوشته رویترز، وزارت دفاع کره جنوبی گفت که در این رژه نظامی یک روزه، هزاران نیرو و تانک‌های ساخت این کشور و توپخانه‌های خودکششی و همچنین هواپیماهای تهاجمی و پهپادها حضور خواهند داشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار