کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را به نابودی تهدید کرد

رئیس جمهور کره جنوبی طی سخنرانی در رژه نظامی بزرگ این کشور، تهدید کرد اگر کره شمالی از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند، رژیم آن با واکنش قاطع ائتلاف واشنگتن-سئول از بین خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، کره جنوبی اولین رژه نظامی در مقیاس بزرگ در یک دهه اخیر را بامداد سه‌شنبه با تسلیحات مختلف از موشک‌های بالستیک گرفته تا بالگردهای تهاجمی به منظور نمایش قدرت در سئول آغاز کرد.

 

«یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی طی سخنرانی در پایگاه هوایی سئول، به کره شمالی در مورد استفاده از سلاح هسته‌ای هشدار داد و متعهد شد که حمایت از ارتش و صنایع دفاعی را افزایش دهد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این رژه به مناسبت روز نیروهای مسلح کره جنوبی برگزار می‌شود، که معمولاً یک رویداد بی‌ سروصدا نسبت به اقدامات عظیمی است که کره شمالی برگزار کرده است.

 

یون طی سخنرانی در این رژه نظامی تهدید کرد: «اگر کره شمالی از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند، رژیم آن با واکنش قاطع ائتلاف آمریکا-کره، از بین خواهد رفت».

 

او قول داده است که پاسخی سریع و قاطع در برابر هرگونه اقدام از سوی کره شمالی بدهد و از زمان روی کار آمدن در سال گذشته به طور فعال اتحاد نظامی با واشنگتن و توکیو را تقویت کرده است.

 

به نوشته رویترز، وزارت دفاع کره جنوبی گفت که در این رژه نظامی یک روزه، هزاران نیرو و تانک‌های ساخت این کشور و توپخانه‌های خودکششی و همچنین هواپیماهای تهاجمی و پهپادها حضور خواهند داشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار