اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم-راهبرد معاصر
بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ! نخستین تماس صدراعظم آلمان با پوتین پس از دو سال قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان سفیر ایران در بیروت: سفر مقامات ایرانی به لبنان از شاخص‌های مهم حمایت از این کشور و مقاومت است

اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه قصد داریم با انجام پروژه‌های مشترک به همراه ایران، منطقه قفقاز را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم، اظهار داشت: بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه شامگاه سه شنبه بعد از نشست کابینه در خصوص تحولات در منطقه قفقاز و کریدور زنگزور گفت: انشالله کریدور زنگزور را در کوتاهترین زمان به بهره برداری خواهیم رساند و با کشور دوست و برادر، آذربایجان، راههای ارتباطی زمینی و آهن را از طریق نخجوان به شکل پیوستگی بدون وقفه در خواهیم آورد.

 

وی افزود: قصد داریم با انجام پروژه های مشترک به همراه ایران نیز این منطقه را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم. بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.

 

اردوغان روز گذشته نیز بعد از بازگشت از آذربایجان با بیان اینکه سیگنال های مثبت ایران در خصوص زنگزور خوشحال کننده است، گفته بود که قطاری که از ترکیه می آید از نخجوان و ارمنستان خواهد گذشت و به ‌آذربایجان می رود. اگر ارمنستان این مسیر را باز نکند از کجا خواهد رفت؟ از ایران خواهد گذشت. ایران نگاه مثبتی به این موضوع دارد. با توجه به نگاه مثبت ایران، این خط می تواند از ایران عبور کند.

 

برخی این رویکرد جدید اردوغان را نشانه تغییر سیاست آنکارا در قبال تحولات منطقه و موضع ایران درباره لزوم توجه به عدم تغییر مرزها و ژئوپلتیک در منطقه ارزیابی می کنند و گروهی دیگر نیز از آن به عنوان بازی رسانه ای جدید اردوغان یاد می کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده