غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه قصد داریم با انجام پروژه‌های مشترک به همراه ایران، منطقه قفقاز را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم، اظهار داشت: بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه شامگاه سه شنبه بعد از نشست کابینه در خصوص تحولات در منطقه قفقاز و کریدور زنگزور گفت: انشالله کریدور زنگزور را در کوتاهترین زمان به بهره برداری خواهیم رساند و با کشور دوست و برادر، آذربایجان، راههای ارتباطی زمینی و آهن را از طریق نخجوان به شکل پیوستگی بدون وقفه در خواهیم آورد.

 

وی افزود: قصد داریم با انجام پروژه های مشترک به همراه ایران نیز این منطقه را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم. بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.

 

اردوغان روز گذشته نیز بعد از بازگشت از آذربایجان با بیان اینکه سیگنال های مثبت ایران در خصوص زنگزور خوشحال کننده است، گفته بود که قطاری که از ترکیه می آید از نخجوان و ارمنستان خواهد گذشت و به ‌آذربایجان می رود. اگر ارمنستان این مسیر را باز نکند از کجا خواهد رفت؟ از ایران خواهد گذشت. ایران نگاه مثبتی به این موضوع دارد. با توجه به نگاه مثبت ایران، این خط می تواند از ایران عبور کند.

 

برخی این رویکرد جدید اردوغان را نشانه تغییر سیاست آنکارا در قبال تحولات منطقه و موضع ایران درباره لزوم توجه به عدم تغییر مرزها و ژئوپلتیک در منطقه ارزیابی می کنند و گروهی دیگر نیز از آن به عنوان بازی رسانه ای جدید اردوغان یاد می کنند./ تسنیم

ارسال نظر