عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه قصد داریم با انجام پروژه‌های مشترک به همراه ایران، منطقه قفقاز را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم، اظهار داشت: بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه شامگاه سه شنبه بعد از نشست کابینه در خصوص تحولات در منطقه قفقاز و کریدور زنگزور گفت: انشالله کریدور زنگزور را در کوتاهترین زمان به بهره برداری خواهیم رساند و با کشور دوست و برادر، آذربایجان، راههای ارتباطی زمینی و آهن را از طریق نخجوان به شکل پیوستگی بدون وقفه در خواهیم آورد.

 

وی افزود: قصد داریم با انجام پروژه های مشترک به همراه ایران نیز این منطقه را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم. بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.

 

اردوغان روز گذشته نیز بعد از بازگشت از آذربایجان با بیان اینکه سیگنال های مثبت ایران در خصوص زنگزور خوشحال کننده است، گفته بود که قطاری که از ترکیه می آید از نخجوان و ارمنستان خواهد گذشت و به ‌آذربایجان می رود. اگر ارمنستان این مسیر را باز نکند از کجا خواهد رفت؟ از ایران خواهد گذشت. ایران نگاه مثبتی به این موضوع دارد. با توجه به نگاه مثبت ایران، این خط می تواند از ایران عبور کند.

 

برخی این رویکرد جدید اردوغان را نشانه تغییر سیاست آنکارا در قبال تحولات منطقه و موضع ایران درباره لزوم توجه به عدم تغییر مرزها و ژئوپلتیک در منطقه ارزیابی می کنند و گروهی دیگر نیز از آن به عنوان بازی رسانه ای جدید اردوغان یاد می کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده