اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

اردوغان: با مشارکت ایران، قفقاز را به منطقه صلح و رفاه تبدیل می‌کنیم

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه قصد داریم با انجام پروژه‌های مشترک به همراه ایران، منطقه قفقاز را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم، اظهار داشت: بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه شامگاه سه شنبه بعد از نشست کابینه در خصوص تحولات در منطقه قفقاز و کریدور زنگزور گفت: انشالله کریدور زنگزور را در کوتاهترین زمان به بهره برداری خواهیم رساند و با کشور دوست و برادر، آذربایجان، راههای ارتباطی زمینی و آهن را از طریق نخجوان به شکل پیوستگی بدون وقفه در خواهیم آورد.

 

وی افزود: قصد داریم با انجام پروژه های مشترک به همراه ایران نیز این منطقه را به یک منطقه صلح و رفاه تبدیل کنیم. بدون خارج کردن و بیرون گذاشتن هیچکس، این روند را مدیریت خواهیم کرد.

 

اردوغان روز گذشته نیز بعد از بازگشت از آذربایجان با بیان اینکه سیگنال های مثبت ایران در خصوص زنگزور خوشحال کننده است، گفته بود که قطاری که از ترکیه می آید از نخجوان و ارمنستان خواهد گذشت و به ‌آذربایجان می رود. اگر ارمنستان این مسیر را باز نکند از کجا خواهد رفت؟ از ایران خواهد گذشت. ایران نگاه مثبتی به این موضوع دارد. با توجه به نگاه مثبت ایران، این خط می تواند از ایران عبور کند.

 

برخی این رویکرد جدید اردوغان را نشانه تغییر سیاست آنکارا در قبال تحولات منطقه و موضع ایران درباره لزوم توجه به عدم تغییر مرزها و ژئوپلتیک در منطقه ارزیابی می کنند و گروهی دیگر نیز از آن به عنوان بازی رسانه ای جدید اردوغان یاد می کنند./ تسنیم

ارسال نظر