تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟

سردار شریف: کشور در معرض یک جهش امیدآفرین قرار دارد

سردار شریف: کشور در معرض یک جهش امیدآفرین قرار دارد سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه گام اول انقلاب را محکم برداشتیم و کشور در معرض یک جهش امیدآفرین قرار داده شده است، گفت: خدا را شاکر هستیم به برکت خون شهدا امروز ایران اسلامی ما سرافراز است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران صبح امروز در اجتماع جوانان نقش آفرین گام دوم انقلاب در استان کرمان که با حضور سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان برگزار شد، با بیان اینکه مردم کرمان در دفاع مقدس خوش درخشیدند، اظهار داشت: لشکر 41 ثارالله در طول هشت سال دوران دفاع مقدس در سخت‌ترین شرایط شب‌های عملیات کارهای بزرگی انجام داد.

 

وی خاطرنشان کرد: فرماندهی لایق و بی‌نظیری، فرماندهی لشکر 41 ثارالله را در دوران هشت سال جنگ تحمیلی برعهده داشت و بعد از دفاع مقدس نیز لحظه‌ای برای تبیین گفتمان انقلاب اسلامی از دست نداد.

 

سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه گام اول انقلاب را محکم برداشتیم و کشور در معرض یک جهش امیدآفرین قرار داده شده است، گفت: خدا را شاکر هستیم به برکت خون شهدا امروز ایران اسلامی ما سرافراز است و در اینجا عهد می‌بندیم که برای تحقق آرمان‌های انقلاب و مقام معظم رهبری گام برداریم.

 

وی با اشاره به اینکه جوانان ما در عرصه‌های مختلف کشور موفق بودند و به آینده امیدوار هستیم، افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما به قله‌ها نزدیک هستیم و این موضوع واقعیت دارد.

 

سردار شریف با بیان اینکه جوانان ببینند اول انقلاب کشور چه وضعیتی داشت، ادامه داد: در آن دوران ما مستعمره آمریکا بودیم و کشور به دست آمریکا و انگلیس اداره می‌شد اما امام (ره) کشور را از حلقوم آمریکا و انگلیس بیرون کشید و به دست ملت سپرد.

 

وی با اشاره به اینکه دو هفته قبل به همراهی جمعی از فرماندهان خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی رسیدم و رهبری سخنانی داشتند، گفت: در شرفیابی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای ( مد ظله العالی ) در پاسخ به درخواست اینجانب مبنی بر اشتیاق و لحظه‌شماری مردم کرمان و فرماندهان و رزمندگان لشکر 41 ثارالله و همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برای زیارت معظم له فرمودند : "من مردم کرمان را خیلی دوست دارم."

 

مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران با بیان اینکه این مدال افتخاری برای مردم ولایت‌مدار استان کرمان است که مقام معظم رهبری اینگونه فرمودند، افزود: لبخند رضایت رهبر معظم انقلاب همواره بیان کننده آن است که رهبری از مردم کرمان راضی هستند.

 

وی با اشاره به اینکه از این بابت خدا را شاکریم و از خداوند می‌خواهیم که این پیوند روزافزون و مستحکم‌تر باشد، گفت: در اینجا نیز می‌گویم مردم کرمان برای تحقق فرامین شما جان می‌دهند و به آن افتخار می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار