قوچانی:جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

قوچانی:جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است

قوچانی رئیس کمیته سیاسی کارگزاران اظهار داشت: رای کمیته سیاسی همکاری با جبهه اصلاحات بوده اما جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است تا جایی که در اطلاعیه پیش از ثبت‌نام اولیه گفته توصیه‌‌ای به اصلاح‌طلبان ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته سید افضل موسوی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره جزئیات دیدار اعضای کمیته سیاسی این حزب با حسن روحانی گفت: داغ‌ترین موضوع ملاقات‌های این ایام مسئله انتخابات است؛ این‌ که روحانی ورود خواهد کرد به عرصه انتخابات خبر خاصی به ما نگفت اما توصیه‌‌اش دقیقاً این بود که شرکت کردن بهتر از شرکت نکردن است.

وی شرکت قطعی در انتخابات را بسته به شرایط دانست و گفت: اگر بتوان بزرگان را متقاعد کرد و شرایط فراهم شود می‌توان به شرکت در انتخابات امیدوار بود.
محمد قوچانی رئیس کمیته سیاسی کارگزاران امروز در یادداشتی در روزنامه سازندگی در تشریح علل این دیدار و راهبرد انتخاباتی حزبش نوشت: کارگزاران با شرکت فردی اعضای حزب در انتخابات مخالفت کرده است اما شکل ائتلافی در چهار صورت ممکن است: در قالب جبهه اصلاحات، در قالب جبهه جدیدی از اصلاح‌طلبان مانند جبهه جمهور در انتخابات 1400، جبهه اعتدال با معتدلین اصولگرا و اصلاح‌طلبان و چهارم در صورت اپوزیسیون یا جنبش اجتماعی.

وی افزود: رای کمیته سیاسی همکاری با جبهه اصلاحات بوده اما جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است تا جایی که در اطلاعیه پیش از ثبت‌نام اولیه گفته توصیه‌‌ای به اصلاح‌طلبان ندارد.

قوچانی در بخشی از این یادداشت گفته است: در آینده با حداقل پنج حزب دیگر اتحاد ملت، اعتماد ملی، توسعه ملی، حزب کار و اعتدال و توسعه دیدار می‌کنیم و با نهادهای دولتی و حاکمیتی هم جلسات گفت‌وگو برقرار می‌شود اما مهم‌ترین ماموریت گفـت‌وگو با ملت است. همچنین به‌تدریج با 10 چهره سیاسی مرجع مانند سید محمد خاتمی، سید حسن خمینی، ناطق‌نوری، ظریف و لاریجانی دیدار می‌کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار