سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

قوچانی:جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است

قوچانی:جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است قوچانی رئیس کمیته سیاسی کارگزاران اظهار داشت: رای کمیته سیاسی همکاری با جبهه اصلاحات بوده اما جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است تا جایی که در اطلاعیه پیش از ثبت‌نام اولیه گفته توصیه‌‌ای به اصلاح‌طلبان ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته سید افضل موسوی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره جزئیات دیدار اعضای کمیته سیاسی این حزب با حسن روحانی گفت: داغ‌ترین موضوع ملاقات‌های این ایام مسئله انتخابات است؛ این‌ که روحانی ورود خواهد کرد به عرصه انتخابات خبر خاصی به ما نگفت اما توصیه‌‌اش دقیقاً این بود که شرکت کردن بهتر از شرکت نکردن است.

وی شرکت قطعی در انتخابات را بسته به شرایط دانست و گفت: اگر بتوان بزرگان را متقاعد کرد و شرایط فراهم شود می‌توان به شرکت در انتخابات امیدوار بود.
محمد قوچانی رئیس کمیته سیاسی کارگزاران امروز در یادداشتی در روزنامه سازندگی در تشریح علل این دیدار و راهبرد انتخاباتی حزبش نوشت: کارگزاران با شرکت فردی اعضای حزب در انتخابات مخالفت کرده است اما شکل ائتلافی در چهار صورت ممکن است: در قالب جبهه اصلاحات، در قالب جبهه جدیدی از اصلاح‌طلبان مانند جبهه جمهور در انتخابات 1400، جبهه اعتدال با معتدلین اصولگرا و اصلاح‌طلبان و چهارم در صورت اپوزیسیون یا جنبش اجتماعی.

وی افزود: رای کمیته سیاسی همکاری با جبهه اصلاحات بوده اما جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است تا جایی که در اطلاعیه پیش از ثبت‌نام اولیه گفته توصیه‌‌ای به اصلاح‌طلبان ندارد.

قوچانی در بخشی از این یادداشت گفته است: در آینده با حداقل پنج حزب دیگر اتحاد ملت، اعتماد ملی، توسعه ملی، حزب کار و اعتدال و توسعه دیدار می‌کنیم و با نهادهای دولتی و حاکمیتی هم جلسات گفت‌وگو برقرار می‌شود اما مهم‌ترین ماموریت گفـت‌وگو با ملت است. همچنین به‌تدریج با 10 چهره سیاسی مرجع مانند سید محمد خاتمی، سید حسن خمینی، ناطق‌نوری، ظریف و لاریجانی دیدار می‌کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار