پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

سفر ناگهانی وزیر دفاع جدید انگلیس به اوکراین

دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد «گرانت شاپس» وزیر دفاع جدید انگلیس در سفری سرزده به اوکراین با «ولودیمیر زلنسکی» دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر رئیس‌جمهور اوکراین امروز پنجشنبه (۲۸ سپتامبر، ششم مهر) اعلام کرد «گرانت شاپس» وزیر دفاع جدید انگلیس در سفری سرزده به اوکراین با «ولودیمیر زلنسکی» دیدار کرد.

 

زلنسکی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) این دیدار  مفید خواند و از انگلیس برای «حمایت مالی، دفاعی و بشردوستانه» قوی از اوکراین تشکر کرد. بر اساس بیانیه دفتر زلنسکی، وی افزود: «همکاری دو کشور به ارتش اوکراین اجازه می‌دهد توانایی‌های خود در میدان نبرد را به ویژه با استفاده از سلاح‌های دوربرد به طور قابل توجهی گسترش دهد».

 

به گزارش «سی‌ان‌ان»، دو طرف همچنین درباره تقویت دفاع هوایی اوکراین گفت‌وگو کردند و گفتند این موضوع بخصوص در آستانه فصل زمستان مهم است.

 

شاپس اخیراً در گفت‌وگو با شبکه «اسکای‌نیوز» تصریح کرد انگلیس قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی، ۳۰ هزار نیروی نظامی اوکراین را آموزش دهد.

 

کمک‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و آموزشی کشورهای غربی به اوکراین در حالی است که وزارت خارجه روسیه هشدار داده این کشورها با آتش بازی می‌کنند. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه چهارشنبه (۲۷ سپتامبر، پنجم مهر) گفت حمله جمعه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) اوکراین به «سواستوپول» در هماهنگی نزدیک با متخصصان آمریکایی و بریتانیایی انجام شد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین تأکید کرده پمپاژ تسلیحات به اوکراین از سوی کشورهای غربی به موفقیت مذاکرات روسیه و اوکراین کمکی نمی‌کند و تأثیرات منفی به همراه خواهد داشت.

 

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه هم تأکید کرده ایالات متحده و کشورهای دیگر عضو ناتو با ارسال تسلیحات به اوکراین و آموزش نظامیان این کشور در قلمروهای بریتانیا، آلمان و ایتالیا و کشورهای دیگر مستقیماً در جنگ اوکراین مشارکت دارند./ فارس

ارسال نظر