کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ناپدید شدن مشکوک متهم ردیف اول پرونده قتل خاشقجی

درباره انتشار اخباری ازبابت ابهاماتی درباره سرنوشت دست راست ولیعهد سعودی کاربر توییتری مشهور عربستانی فاش کرد که انتشار خبر مرگ مشاور سابق دیوان پادشاهی این کشور و متهم ردیف اول پرونده قتل جمال خاشقجی روزنامه‌نگار منتقد سعودی ساخته ولیعهد عربستان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتهد در ادامه گفت: این شایعات به این دلیل ساخته می‌شوند که جارد کوشنر، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بن سلمان را تحت فشار قرار داده تا القحطانی را "سپر بلا" کرده و او را به صورت علنی محاکمه کند اما بن سلمان مخالف این موضوع است و بنابراین به شایعه‌پراکنی در این باره متوسل شده است.

 

سعود القحطانی پس از آنکه به عنوان متهم ردیف اول قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی شناخته شد مدتی است که ناپدید شده و اخبار ضد و نقیضی درباره زنده و یا مرده بودن او منتشر شده است.

 

در این راستا در پی دور شدن القحطانی از چشم رسانه‌ها و غیبتش در محافل سیاسی یک منبع به طور غیرمنتظره درباره سرنوشت این مشاور سابق دفتر سلطنتی افشاگری کرد.

 

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، یک منبع نزدیک به محافل سیاسی در عربستان و امارات گفت، ولیعهد سعودی دستور داده مشاور سابقش یعنی سعود القحطانی را بکُشند.این منبع افزود: اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه سعود القحطانی به دستور مستقیم محمد بن سلمان به دلیل پرونده قتل خاشقجی کشته و پرونده به طور کامل بسته شده است. نبود القحطانی در محافل سیاسی سوال برانگیز شده و گزارش‌هایی درباره آخرین حضور او در امارات منتشر شده است که ثابت شده نیستند.

 

دادستانی عربستان او را ممنوع السفر کرده و گفته القحطانی در حصر خانگی است.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار