نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

ناپدید شدن مشکوک متهم ردیف اول پرونده قتل خاشقجی

درباره انتشار اخباری ازبابت ابهاماتی درباره سرنوشت دست راست ولیعهد سعودی کاربر توییتری مشهور عربستانی فاش کرد که انتشار خبر مرگ مشاور سابق دیوان پادشاهی این کشور و متهم ردیف اول پرونده قتل جمال خاشقجی روزنامه‌نگار منتقد سعودی ساخته ولیعهد عربستان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتهد در ادامه گفت: این شایعات به این دلیل ساخته می‌شوند که جارد کوشنر، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بن سلمان را تحت فشار قرار داده تا القحطانی را "سپر بلا" کرده و او را به صورت علنی محاکمه کند اما بن سلمان مخالف این موضوع است و بنابراین به شایعه‌پراکنی در این باره متوسل شده است.

 

سعود القحطانی پس از آنکه به عنوان متهم ردیف اول قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی شناخته شد مدتی است که ناپدید شده و اخبار ضد و نقیضی درباره زنده و یا مرده بودن او منتشر شده است.

 

در این راستا در پی دور شدن القحطانی از چشم رسانه‌ها و غیبتش در محافل سیاسی یک منبع به طور غیرمنتظره درباره سرنوشت این مشاور سابق دفتر سلطنتی افشاگری کرد.

 

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، یک منبع نزدیک به محافل سیاسی در عربستان و امارات گفت، ولیعهد سعودی دستور داده مشاور سابقش یعنی سعود القحطانی را بکُشند.این منبع افزود: اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه سعود القحطانی به دستور مستقیم محمد بن سلمان به دلیل پرونده قتل خاشقجی کشته و پرونده به طور کامل بسته شده است. نبود القحطانی در محافل سیاسی سوال برانگیز شده و گزارش‌هایی درباره آخرین حضور او در امارات منتشر شده است که ثابت شده نیستند.

 

دادستانی عربستان او را ممنوع السفر کرده و گفته القحطانی در حصر خانگی است.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار