اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

وزیر آموزش و پرورش: پرداخت‌های جدید معلمان بر اساس رتبه بندی خواهد بود

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

 

وی افزود: بیش از 100 نفر دو شیفت به اعتراضات رتبه بندی معلمان رسیدگی می کنند. هر ماه 50-60 حکم صادر می شود

 

صحرایی گفت: فرآیند اجرایی کردن رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات رتبه بندی فرآیند دائمی و پیوسته ماست. رتبه بندی معلمان جزئی از فرآیند تعلیم و تربیت شده و به طور پیوسته درگیر آن هستیم.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: فرهنگیان باید احساس کنند صندوق ذخیره فرهنگیان برای آنها سودمند است الان این حس در تعداد زیادی از فرهنگیان وجود ندارد./ فارس

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Turkey
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
0
0
ادرات دبیران مجبور میکنند بیش از ۲۴ساعت حکم ابلاغ بگیرند و دبیر مجبور به اصافه کاری
ایا این کاررقانونی هست یا نه ،
چون محل کار خیای از دبیران در شهرهای دیگه هست و تعهد کاری به یک ادراه دارند
اما محل زندگی جای دیگر
بهتر هس اموزش پرورش برای رفع کم بود دبیر ،فراخوان بدهد هر دبیر اضافه کاری را در جای نزدیک به زندگی تقاضا بدهد تا هم دبیر تحت فشار روحی و روانی نباشد ،هم در کل کشور کمبود دبیر جبران شود
اصافه کاری دبیران منحصرا به اداراه تعهد انها نباشد
آخرین اخبار