ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

رئیس قوه قضائیه: فساد و مفسد در هر جایگاه و مرتبه‌ای که باشد برخورد قاطعانه خواهیم کرد

رئیس قوه قضائیه: فساد و مفسد در هر جایگاه و مرتبه‌ای که باشد برخورد قاطعانه خواهیم کرد رئیس قوه قضائیه ضمن تاکید بر این که با فساد و مفسد در هر جایگاه و مرتبه‌ای که باشد برخورد قاطعانه خواهد شد گفت: چنانچه این فساد از ناحیه یک کارگزار حکومتی باشد، برخورد ما قاطعانه‌تر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۷۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امشب در جریان سفر استانی به آذربایجان شرقی در جلسه شورای اداری این استان طی سخنانی اظهار کرد: مدیران استانی باید مستمراً پیگیر موضوعات و مصوبات باشند و صرفاً این گزاره را تکرار نکنند که باید فلان سازوکار طراحی شود؛ خب شما مگر مدیر نیستید؟! باید میان شما و مردم عادی در اتخاذ راهکار برای رفع مسائل، تفاوت وجود داشته باشد.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: مدیران استان آذربایجان شرقی در حوزه‌های کاری‌شان موارد و مراتب ناظر بر قوانینِ اجرا نشده را به ما منتقل کنند تا ما سازمان بازرسی را بصورت ویژه موظف و مکلف گردانیم موضوع عدم اجرای قانون مزبور یا حتی به نحو مطلوب اجرا نشدن آن قانون را پیگیری کنند.

قاضی‌القضات تصریح کرد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم که با فساد و مفسد در هر جایگاه و مرتبه‌ای که باشد برخورد قاطعانه خواهیم کرد و چنانچه این فساد از ناحیه یک کارگزار حکومتی باشد، برخورد ما قاطعانه‌تر خواهد بود؛ البته پیش از آن باید تمام تمهیدات را به کار ببندیم که از وقوع فساد توسط کارگزار حکومتی پیشگیری به عمل آید.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به موضوع اراضی موقوفه صوفیان در آذربایجان شرقی گفت: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ در قبال اراضی مزبور واصل شده و رأی ناظر بر آن به زودی صادر خواهد شد؛ احتمال قوی می‌دهم که در این فقره، درخواست اعمال ماده ۴۷۷ پذیرفته شود؛ بر همین اساس باید در داخل استان برای تمشیت امور مرتبط با این اراضی هماهنگی‌ها و همکاری‌های مقتضی صورت گیرد.

رئیس عدلیه درخصوص موضوع انتقال زندان تبریز به محدوده خارج از شهر نیز گفت: مجدانه درصدد انتقال زندان تبریز به محدوده خارج از شهر هستیم و این مهم در قوانین و مصوبات اخیر نیز مورد توجه قرار گرفته است؛ استاندار آذربایجان شرقی نیز در تحقق این مهم، مساعدت‌های لازم را از حیث جانمایی و ساخت زندان جدید به عمل آورد. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار