وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

اعلام آمادگی ترامپ برای ریاست مجلس نمایندگان آمریکا

اعلام آمادگی ترامپ برای ریاست مجلس نمایندگان آمریکا ترامپ اعلام کرد در صورتی که حزب جمهوری‌خواه نتواند بر سر نامزد دیگری به اجماع برسد، به طور موقت ریاست مجلس نمایندگان را بر عهده خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 06
کد خبر: ۲۰۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ در پی حمایت برخی از جمهوریخواهان از نامزدی او برای ریاست مجلس نمایندگان گفت: در صورت ضرورت حاضر است به طور موقت این سمت را بر عهده بگیرد.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا امروز جمعه اعلام کرد که در صورتی که حزب جمهوری خواه نتواند بر سر نامزد دیگری برای پست ریاست مجلس نمایندگان به اجماع برسد، به طور موقت، حاضر است که ریاست مجلس نمایندگان را بر عهده خواهد گرفت.

 

ترامپ در سخنانی به رسانه‌های آمریکایی گفت: «اگر از من بپرسند آیا حاضرم به خاطر حزب متبوع خود برای مدت کوتاهی این منصب را بر عهده بگیرم تا بر سر فردی به اجماع برسند، آری، این پست را قبول خواهم کرد.»

 

وی افزود: «این کار را نه اینکه از سر رغبت شخصی خود بپذیرم، بلکه اگر ضرورتی اقتضا کند و بر سر فردی به اجماع نرسند، خواهم پذیرفت.»

 

به گفته رئیس جمهور سابق آمریکا، او آماده است تا منصب سومین جایگاه قدرت در هیات حاکمه سیاسی آمریکا را برای مدت «۳۰، ۶۰ یا ۹۰ روز» تا زمانی که اعضای حزبش به توافق بلندمدت برسند، بر عهده بگیرد.

 

به نوشته اسپوتنیک، نکته قابل توجه این است که پیش از این هیچ فردی خارج از مجلس نمایندگان، منصب ریاست کنگره را بر عهده نداشته است، اما در قانون اساسی این کشور هیچ بندی در مخالفت با این سناریو را تصریح نکرده است.

 

پیش از این، چند تن از اعضای کنگره اعلام کرده بودند که مایلند ترامپ پس از برکناری کوین مک کارتی، این منصب را بر عهده بگیرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار