گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

مسکو: اخراج دیپلمات‌های روس موجب اعتبار دیپلماسی واشنگتن نمی‌شود

مسکو: اخراج دیپلمات‌های روس موجب اعتبار دیپلماسی واشنگتن نمی‌شود سفیر روسیه در آمریکا با محکوم کردن اقدام واشنگتن در اخراج ۲ دیپلمات روس، تاکید کرد این اقدام چیزی به اعتبار دیپلماسی واشنگتن اضافه نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در ایالات متحده با محکوم کردن اقدام واشنگتن در اخراج ۲ دیپلمات روس، تاکید کرد: واشنگتن هیچ دلیلی برای تصمیم خود برای اخراج این ۲ دیپلمات ارائه نکرد و در حقیقت با این اقدام به یک انتقام پیش پا افتاده دست زد و چیزی به اعتبار دیپلماسی خود اضافه نکرد.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، وی افزود: مقامات آمریکایی چند روز پیش با معرفی ۲ دیپلمات سفارت روسیه در واشنگتن به عنوان عناصر نامطلوب، مرتکب اقدام خصمانه دیگری علیه روسیه شدند.

 

آنتونوف گفت: جای تعجب اینجاست که همکاران ما در وزارت خارجه آمریکا هنگام تحویل یادداشت اخراج، بنا به دلایلی به ما اطمینان دادند که هیچ قصدی برای انتشار این ماجرا و در میان گذاشتن جزئیات با رسانه‌ها ندارند. قابل توجه است که در جلسه وزارت خارجه از همکارانم خواستم توضیح دهند که دیپلمات‌های ما دقیقاً به چه چیزی متهم شده‌اند و هیچ دلیلی از سوی آنها ارائه نشد.

 

وی همچنین به طرف آمریکایی درباره هرگونه تلاش از سوی کارکنان سفارت آمریکا در مسکو به منظور تضعیف امنیت ملی روسیه هشدار داد و افزود: مایل هستم بار دیگر تاکید کنم که کارمندان سفارت آمریکا در مسکو به خاطر اقداماتی که با کار دیپلماتیک ناسازگار بود مجرم شناخته شدند.

 

این دیپلمات روس افزود: آمریکایی‌های اخراج شده اساساً در امور داخلی ما دخالت می‌کردند و سعی در تضعیف امنیت ملی روسیه داشتند و مسکو همواره با اقداماتی از این دست به شدت برخورد خواهد کرد.

 

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه به وقت محلی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به اخراج ۲ دیپلمات آمریکایی از سفارت این کشور در مسکو، ایالات متحده ۲ دیپلمات سفارت روسیه را اخراج کرده است.

 

وزارت خارجه ایالات متحده در این بیانیه با اشاره به اینکه اقدامات غیرقابل قبول علیه پرسنل سفارت آمریکا در مسکو عواقبی را به همراه خواهد داشت، آمده است: واشنگتن آزار و اذیت دیپلمات‌های آمریکایی را تحمل نخواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار