ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

حملات خمپاره‌ای به مواضع ارتش اسرائیل نزدیک مرزهای لبنان

حملات خمپاره‌ای به مواضع ارتش اسرائیل نزدیک مرزهای لبنان منابع صهیونیستی از حملات خمپاره‌ای علیه مواضع رژیم صهیونیستی در مرزهای مشترک با لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از وقوع حملات خمپاره‌ای از سمت لبنان علیه مناطقی در شمال اراضی اشغالی خبر داد.

 

در گزارش رادیو ارتش این رژیم آمده است که خمپاره‌هایی از سمت لبنان به سمت مواضع ارتش اسرائیل در مزارع شبعا و جبل الشیخ شلیک شده است.

 

رسانه‌های عبری زبان نیز از دستورالعمل‌های داده شده به صهیونیست‌های ساکن مناطق نزدیک به مرزهای لبنان برای ورود به مناطق امن خبر دادند.

 

شبکه الجزیره همچنین از هدف قرار گرفتن مواضع رژیم صهیونیستی در ۲ منطقه رویسات العلم و الرادار واقع در مزارع شبعا و همچنین کفر شوبا در جریان این حملات خمپاره‌ای خبر داد.

 

از سوی دیگر رسانه‌های عبری زبان به نقل از وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تعداد زخمی‌های عملیات طوفان الاقصی افزایش یافته است.

 

بر اساس این گزارش، تاکنون هزار و ۸۶۴ صهیونیست در جریان این عملیات زخمی شده و به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی منتقل شده‌اند.

 

شب گذشته گزارش‌های رسانه‌ای بیانگر آن بود که شمار کشته‌های صهیونیست‌ها در جریان جنگ طوفان الاقصی به ۳۰۰ نفر افزایش یافت.

 

بر اساس این گزارش‌ها هزار و ۵۰۰ نفر هم زخمی شدند که حال حدود ۲۷۰ نفر از آنان وخیم گزارش شده است.

 

روز گذشته افرایم هالیوی، رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد در گفت‌وگو با سی ان ان اعلام کرد: پیش از آغاز درگیری، هیچ گونه هشداری دریافت نکرده بودیم و آنچه امروز رخ داد، سراسر شگفتی و ناگهانی بود.

 

وی با اذعان به قدرت نظامی مقاومت گفت: ما نمی‌دانستیم که آنها این تعداد موشک دارند و انتظار نداشتیم به اندازه امروزموشک‌ها کارآ و مؤثر باشند.

 

این مقام اطلاعاتی تصریح کرد که تا این لحظه از درگیری، بیش از ۳ هزار موشک و راکت از سوی غزه به «اسرائیل» شلیک شده است و این فراتر از تصور ما بود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha