قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

رتبه جدید ۶۰ هزار معلم صادر شد

معاون وزارت آموزش‌وپرورش گفت: ۳۲۰ هزار نفر از مجموع ۹۰۰ هزار معلم به رتبه خود اعتراض کرده و تقاضای تجدید نظر داشتند و رتبه جدید برای ۶۰ هزار معلم با سابقه کاری و مدرک تحصیلی بالاتر صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، احکام جدید معلمانی که به نتیجه رتبه‌بندی خود معترض و اعتراض آنها وارد بود و ارتقاء رتبه داشتند، در حال صدور است.

 

از مجموع 940 هزار معلم مشمول رتبه‌بندی، 34 درصد معلمان به رتبه خود اعتراض داشتند. به طور میانگین 65 درصد معلمان در مرحله بررسی اعتراضات یک رتبه ارتقا داشتند.

 

در فرآیند رتبه‌بندی، معلمان در سه ساحت حرفه‌ای، عمومی و تخصصی بررسی شدند و به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش برای کسب رتبه‌های 4 و 5 به بیش از 15 سال سابقه کار نیاز است.

 

رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش نیز در آخرین اظهار نظر خود درباره رتبه‌بندی معلمان با اشاره به اینکه در رتبه‌بندی معلمان باید متغیرها را متفاوت کرد، گفته است: معلم کوچ‌رو را نمی‌توان با معلمی که در تجریش تهران تدریس می‌کند یکسان کرد اما مهم این است که رتبه‌بندی را اجرا کردیم و امروز رتبه‌بندی در حقوق است؛ همچنین امسال 26 هزار میلیارد تومان برای رتبه‌بندی معلمان در بودجه حقوق آموزش و پرورش تعیین شده است.

 

320 هزار معلم معترض به رتبه‌بندی

علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره اعلام نتایج اعتراضات معلمان به رتبه‌بندی گفت: 320 هزار نفر از مجموع 940 هزار معلم به رتبه خود اعتراض کرده و تقاضای تجدید نظر داشتند، در آموزش و پرورش معترضان را به چند دسته تقسیم کردیم و گروه نخست 63 هزار معلم با سابقه کار و مدرک تحصیلی بالا بودند که احتمال ارتقای رتبه آنها بیشتر بود.

 

شهریور امسال پرونده 60 هزار نفر از این معلمان در کانون‌های ارزیابی بررسی و رتبه جدید افراد صادر شد که با حقوق شهریور معوقات مربوط به رتبه جدید آنها از ابتدای سال 1402 پرداخت شد.

 

پرونده اعتراضات رتبه‌بندی معلمان تا 2 ماه آینده بسته می‌شود

به گفته فرهادی، گروه‌های دیگر معلمان با سوابق کاری و مدارک تحصیلی پایین‌تر هستند که آنها نیز در سه گروه تقسیم‌بندی شدند و پرونده آنها در چند کانون ارزیابی در تهران در حال بررسی است، امیدواریم تا دو ماه آینده پرونده رسیدگی به اعتراضات رتبه‌بندی معلمان تعیین تکلیف شود.

 

وی با اشاره به اینکه پرونده رتبه‌بندی همچنان باز است و مسیر ارتقای رشد معلمان ادامه دارد، گفت: آنها باید خود را مطابق با شرایط روز ارتقا دهند و اگر معلمی رکود داشته باشد حتماً به او یادآوری می‌کنیم تا در مسیر ارتقا قرار بگیرد.

 

به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، با اجرای رتبه‌بندی میانگین حقوق معلمان همچنان 30 درصد از حقوق کارمندان دولت پایین‌تر است که باید این وضعیت جبران شود همچنین رتبه‌بندی به طور میانگین 26 درصد حقوق معلمان را افزایش داد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار