جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

کاهش حجم آب سدهای کشور با وجود رشد بارش‌ها

گرچه وضعیت بارش‌ها در ابتدای سال آبی جاری بهتر شده (ابتدای مهر ۱۴۰۲ تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۳) اندکی بهتر شده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد حجم آب موجود در سدها نسبت به هفته نخست مهر کاهش داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  بررسی‌ها نشان می‌دهد که وضعیت بارش‌ها در برخی نقاط کشور اندکی بهبود یافته و انتظار می‌رود همین امر تأثیر مثبتی در موجودی آب سدها داشته باشد؛ گرچه حجم آب سدهای کشور نسبت به سال گذشته رشد دارد، اما نسبت به هفته نخست سال آبی جاری (ابتدای مهر) کاهش یافته است.

این امر نشان از آن دارد که بارش‌ها در مناطقی که سدهای اصلی وجود دارند رخ نداده یا تأثیری بسیار کم داشته است؛ بخشی از آب موردنیاز کشور از آب موجود در مخازن سدهای کشور تأمین می‌شود. زمانی که سدها پر آب باشند ۶۰ درصد آب موردنیاز از سدها تأمین خواهد شد و در زمان کم‌آبی سدها این رقم به ۴۰ درصد کاهش می‌یابد.

بر اساس گزارش‌های تازه منتشر شده از سوی دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور حجم آب موجود در سدها از ابتدای سال آبی جدید تا ۱۵ مهر امسال به ۲۰ میلیارد و ۹۵۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

حجم آب موجود در سدها از ابتدای سال آبی جدید تا هشت مهرماه امسال به ۲۱ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب رسیده بود.

با این حال حجم آب موجود در سدها تا ۱۵ مهر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ میلیارد و ۴۹۰ میلیون مترمکعب بوده رشد ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

میزان پرشدگی سدهای کشور از ابتدای سال آبی جدید (ابتدای مهر) که تا هشتم مهر تنها ۴۳ درصد بود با کاهش یک درصدی به ۴۲ درصد رسید.

براین‌اساس حجم ورودی آب به سدها نیز از ابتدای سال آبی جدید تا ۱۵ مهر به ۵۳۰ میلیون مترمکعب رسید که این میزان در مقایسه با ۴۱۰ میلیون مترمکعب سال گذشته از رشد ۲۹ درصدی برخوردار است.

حجم خروجی آب از سدها نیز از ابتدای سال آبی جدید تا ۱۵ مهر به عدد یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به یک میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب پارسال ۸۲۱ درصد رشد دارد./ایرنا

ارسال نظر