حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تل‌آویو: یحیی السنوار را باید مُرده فرض کنید

ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اشاره به فراخوانی ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره به جنگ با گروه‌های مقاومت فلسطینی، مدعی شد که رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه را باید «یک مرد مُرده» فرض کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم موقت صهیونیستی که با عملیات «طوفان الاقصی» گروه‌های مقاومت فلسطینی از نوار غزه به شکلی بی‌سابقه غافلگیر شده، به تهدید سران جنبش حماس روی آورد.

 

«دنیل هاغاری» سخنگوی ارتش رژیم تروریست صهیونیستی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که تل‌آویو دستور داده ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره این رژیم برای جنگ با نوار غزه فراخوانده شوند.

 

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، هاغاری با ادعای اینکه نظامیان این رژیم توانسته‌اند کنترل شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه را در دست بگیرند، گفت ارتش اکنون در حال حمله به اهداف حماس است.

 

وی همچنین در ادامه تهدیدهای پوشالی نظامی تل‌آویو، مدعی شد: «یحیی السنوار (رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه)، فرمانده این عملیات است و او را یک مرد مُرده فرض کنید».

 

بر اساس این گزارش، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین تهدید کرد: «سران نظامی و سیاسی حماس، تمام دارایی‌های آن، قابل حمله و محکوم به فناست».

 

صبح روز شنبه بود که بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به اهداف مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» گزارش داده که شمار تلفات صهیونیست‌ها در عملیات طوفان الاقصی به ۱۰۰۰ نفر می‌رسد و تعداد صهیونیست‌هایی که توسط رزمندگان مقاومت به اسارت گرفته شدند نیز بیش از ۱۵۰ نفر است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار