تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

نتانیاهو تسلیمِ مخالفان شد: فوراً کابینه اضطراری تشکیل دهیم

افزایش انتقادها از ضعف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مدیریت جنگ، باعث شد تا «بنیامین نتنیاهو» تسلیمِ خواست مخالفان خود شده و از آن‌ها برای مشارکت فوری در تشکیل کابینه اضطراری دعوت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته، دوشنبه ۹ اکتبر از رهبران ائتلاف مخالفان خود در کنست خواست تا «فورا به روند تشکیل یک دولت اضطراری ملی» ملحق شوند.

 

نتانیاهو طی سخنرانی شب گذشته خود، در حالی از رهبران ائتلاف مخالف خواست فوراً یک کابینه اضطراری تشکیل دهند، که سابقه چنین تصمیمی به ۵ ژوئن ۱۹۶۷ در کابینه «مناخیم بگین»، ششمین نخست‌وزیر رژیم اشغالگر و در طول جنگ شش روزه برمی‌گردد.

 

طی روزهای گذشته و هم‌زمان با بالارفتن درگیری‌ها با مقاومت فلسطین، منابع صهیونیستی گزارش داده‌ بودند حزب «بنی گانتز»، یکی از رهبران ائتلاف مخالف در حال برگزاری مذاکراتی با نماینده بنیامین نتانیاهو، برای تشکیل یک کابینه اضطراری است.

 

«یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی هم دو روز گذشته، یکشنبه به نتانیاهو اعلام کرده بود که آماده تشکیل یک کابینه اضطراری برای مدیریت جنگ است.

 

نتانیاهو در حالی تسلیم خواست مخالفان شده که انتقادها از او در محافل رسانه‌ای و سیاسی افزایش یافته است؛ اخیراً روزنامه عبری «هاآرتص» در گزارشی نوشت: شکست‌های نتانیاهو در مدیریت حکومت اسرائیل پی‌درپی شده‌اند؛ او مسئول تمام رخدادهای اخیر شهرک‌های اطراف نوار غزه است.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و درگیری‌ها که تاکنون ادامه دارد، منجر به هلاکت هزاران صهیونیست شده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون تایید کرده‌اند که در جریان عملیات طوفان الاقصی، حداقل ۱۰۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیده و بیش از ۲۵۰۰ نفر زخمی شدند و این آمار باز هم در حال افزایش است./ فارس

ارسال نظر