دلایل سفر هیئت قطری به ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

فرانسه: جنایت باکو بدون مجازات نمی‌ماند

فرانسه: جنایت باکو بدون مجازات نمی‌ماند وزیر خارجه فرانسه جمهوری آذربایجان را به اقدام نظام‌مند در بیرون راندن هزاران ارامنه از قره باغ متهم کرد و گفت، این اقدام باکو بدون مجازارت نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر خارجه فرانسه بار دیگر جمهوری آذربایجان را به اقدام نظام‌مند در بیرون راندن هزاران ارامنه از قره باغ متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا»، «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه در سنای این کشور گفت که جمهوری آذربایجان مهاجرت بیش از ۱۰۰۰۰۰ ارمنی از قره باغ را برنامه ریزی و سازماندهی کرد.

بر اساس این گزارش، فرانسه از حامیان ارمنستان است و بار‌ها به جمهوری آذربایجان نسبت به نقض تمامیت ارضی ارمنستان هشدار داده است. فرانسه در ادامه حمایت از ارمنستان قصد دارد در استان سیونیک (هم مرز با ایران) کنسولگری افتتاح کند.

کولونا گفت: «مهم نیست که جمهوری آذربایجان چگونه می‌خواهد وضعیت را به تصویر بکشد. این کشور مهاجرت بیش از ۱۰۰۰۰۰ ارمنی از قره باغ را برنامه ریزی و سازماندهی کرد. این جنایتی است که بدون مجازات نمی‌ماند.»

در ادامه تنش بین باکو و پاریس، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان با انتقاد از حمایت فرانسه از ارمنستان گفت، یک و نیم میلیون الجزایری توسط فرانسه فقط به این دلیل که الجزایری و مسلمان بودند نابود شدند، این یک نسل کشی است.

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه در خصوص حمایت فرانسه از ارمنستان و تلاش برای میانجیگری این کشور گفت: «ما به چنین میانجیگری نیاز نداریم. از طرف فرانسه شاهد نقض فاحش کنایه‌های کثیف، تحریکات و دروغ‌ها و از سوی دیگر تلاش برای ارائه میانجیگری هستیم که باهم نمی‌گنجند.»

وزیر امور خارجه فرانسه اخیرا اعلام کرد، کشورش با انعقاد قرارداد‌هایی با ارمنستان بر سر تحویل تجهیزات نظامی به ایروان موافقت کرده است. /فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار