برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و سوریه

گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و سوریه رئیس جمهور در گفت‌وگو با همتای سوری خود تصریح کرد: امروز همه کشورهای اسلامی و عربی و همه آزادگان جهان باید به یک همگرایی و همکاری جدی در مسیر توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین برسند و جمهوری اسلامی ایران بر همین مبنا تلاش خواهد کرد تا با تماس با سران کشورهای اسلامی هر چه سریع‌تر این هماهنگی را ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 12
کد خبر: ۲۰۸۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در گفتگوی تلفنی با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی ضربه‌ای خورد که در تاریخ 75 ساله آن بی‌سابقه بود، گفت: در روزهای گذشته کابینه افراطی این رژیم همه مرزهای وقاحت و بی‌شرمی را شکسته و مرتکب جنایات بزرگی شده است.

استاندارد های دوگانه مدعیان حقوق بشر

رئیس جمهور خشم ملت مظلوم فلسطین را ناشی از تهاجمات مکرر به مسجد الاقصی و کشتار و دستگیری روزانه زن و مرد و پیر و جوان فلسطینی از سوی صهیونیست‌ها و نتیجه مواضع افراطی کابینه راستگرای این رژیم دانست و افزود: امروز صهیونیست‌ها بر خلاف همه معاهدات بین‌المللی، غزه را به طور کامل محاصره کرده و آب، برق، دارو و سوخت را از مردم مظلوم این منطقه دریغ کرده‌اند و مدعیان دروغین حقوق بشر نیز با استانداردهای دوگانه در تلاش برای عوض کردن جای ظالم و مظلوم هستند که این موضع آنها موجب گستاخی رژیم صهیونیستی و ادامه نسل‌کشی فلسطینیان شده است.

همکاری کشور های اسلامی و عربی در مسیر توقف جنایات رژیم صهیونیستی

آیت الله رئیسی تأکید کرد: امروز همه کشورهای اسلامی و عربی و همه آزادگان جهان باید به یک همگرایی و همکاری جدی در مسیر توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین برسند و جمهوری اسلامی ایران بر همین مبنا تلاش خواهد کرد تا با تماس با سران کشورهای اسلامی هر چه سریع‌تر این هماهنگی را ایجاد کند.

هیچ نظم جدیدی در منطقه بدون در نظر گرفتن حقوق فلسطینیان به ثمر نمی‌رسد

رئیس جمهور همچنین یکی از برکات عملیات طوفان الاقصی را اثبات این نکته دانست که هیچ نظم جدیدی در منطقه بدون در نظر گرفتن حقوق فلسطینیان به ثمر نمی‌رسد و اظهار داشت: امروز همه کسانی که به بهانه دفاع از حقوق فلسطینیان روابط خود را با رژیم صهیونیستی علنی کردند رسوا شدند و دیگر به همه جهانیان ثابت شده که رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین وضعیت و موقعیت خود قرار دارد.

«بشار اسد» رئیس جمهور سوریه نیز در این گفتگوی تلفنی با بیان اینکه پیروزی‌های بزرگ جریان مقاومت در برابر صهیونیست‌ها نشان داد که این رژیم بسیار ضعیف‌تر از آن است که ادعا می‌کند، تصریح کرد: امروز بدیهی‌ترین مسئله پیش روی ما این است که باید همه کشورهای عربی و اسلامی بر یک موضع واحد و روشن برای حمایت از حقوق ملت فلسطین و مردم مظلوم غزه اتفاق‌نظر داشته باشند.

رئیس جمهور سوریه خاطر نشان کرد: باید همه تلاش خود را برای تسریع در ایجاد این اتفاق‌نظر و موضع واحد در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به‌کار بگیریم چرا که هر ساعت تأخیر در این مسئله باعث ارتکاب جنایات بیشتر رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و فلسطینیان خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار