دیدار زهرا پزشکیان با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد وزیر اطلاعات: اسناد تأسیسات اتمی اسرائیل را به دست آوردیم/ این اسناد موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود قائم‌پناه: امسال با ۸ هزار مگاوات ناترازی بیشتر از سال گذشته مواجه شده‌ایم/ قیمت برق برای پرمصرف‌ها افزایش خواهد یافت آغاز نصب نیروگاه‌های خورشیدی در مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص ابهامات مطرح‌شده درباره تصویب پالرمو ورود مجلس به حواشی تیم دو و میدانی در کره جنوبی نامه معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد اعلام وصول شد قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد واکنش موسوی به قتل الهه حسین‌نژاد: ما مسئول تامین امنیت زنان هستیم ضربه دستگاه اطلاعاتی ایران به اسرائیل + جزییات  رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌های شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود سخنگوی دولت: موضوع اتباع مجاز را از اتباع غیرمجاز تفکیک می‌کنم / توجه دولت بر این است که اتباع غیرمجاز را به کشورشان برگرداند پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد

وزیر اطلاعات:عملیات طوفان الاقصی فتح الفتوح بی‌مانندی را رقم زد

وزیر اطلاعات در پیامی اعلام کرد: عملیات طوفان الاقصی باعث شد جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در پیامی عملیات متهورانه طوفان الاقصی توسط جبهه‌ مقاومت را فتح‌الفتوح نامید و گفت: این عملیات باعث شد جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز نمایند.

متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:

عملیات متهورانه و غافلگیر کننده‌ی طوفان الاقصی توسط جبهه‌ی همیشه سرافراز مقاومت به وقوع پیوست و فتح الفتوح بی‌مانندی را رقم زد؛ تا جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز نمایند.

بلاشک قریب به 80 سال اشغال سرزمین‌های مادری ملت مظلوم فلسطین تحت حمایت‌های بی‌دریغ مدعیان دروغین حقوق بشر، خلق حماسه‌ای این چنین را می‌طلبید تا انتقام تجاوزات لاینقطع صهیونیست‌ها گرفته شود و به تعبیر رهبر فرزانه‌ی انقلاب اسلامی، زلزله‌ی ویران‌گر 15 مهر، یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است.

در بحبوحه‌ی پیروزی‌های عظیم جبهه‌ی مقاومت، از مجاهدت‌های بی‌امان شهید قدس سپهبد حاج قاسم سلیمانی تجلیل نموده و به روح مطهر آن شهید جلیل القدر، شهدای مقاومت در فلسطین اشغالی و سایر بلاد اسلامی و امام شهدا (ره) درود می‌فرستیم و سر تعظیم فرود می‌آوریم.

سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی الفرجه الشریف در سنگر مبارزه و جهاد، این فتح الفتوح بی‌مانند فلسطینی‌ها در رویارویی با رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی را به محضر فرمانده‌ی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای حفظه الله که همواره با رهنمودهای خردمندانه‌ی خود مایه‌ی امید و سنگ صبور جبهه‌ی مقاومت اسلامی بوده‌اند و به ملت مظلوم فلسطین تبریک گفته و آزادی کامل قدس شریف را از خالق جبار مسئلت می‌نماییم.

دشمن زبون صهیونیستی به خاطر جبران این شکست، سیاست مظلوم نمایی را پیش گرفته و رسانه‌های اسکتباری نیز به کمک او شتافته‌اند. اما ملت‌های کشورهای اسلامی و ملت‌های آزاده دنیا فریب دروغ پراکنی‌ها و ادراک‌سازی‌های باطل و غیر واقعی را نمی‌خورند و ان‌شاءالله رزمندگان فلسطین تا پیروزی نهایی، راه سرخ شهدای مقاومت را ادامه خواهند داد.»

گفتنی است (شنبه) پانزدهم مهرماه «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» خبر داد و در ادامه اخباری درباره موشک باران مواضع رژیم صهیونیستی منتشر شد.

فرمانده کل کتائب القسام اعلام کرد: «آغاز عملیات طوفان الاقصی را اعلام می‌کنیم، در حمله اول عملیات طوفان الاقصی به مواضع دشمن، فرودگاه‌ها و استحاکاماتشان بیش از ۵ هزار موشک و راکت شلیک شد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار