آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

وزیر اطلاعات:عملیات طوفان الاقصی فتح الفتوح بی‌مانندی را رقم زد

وزیر اطلاعات در پیامی اعلام کرد: عملیات طوفان الاقصی باعث شد جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در پیامی عملیات متهورانه طوفان الاقصی توسط جبهه‌ مقاومت را فتح‌الفتوح نامید و گفت: این عملیات باعث شد جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز نمایند.

متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:

عملیات متهورانه و غافلگیر کننده‌ی طوفان الاقصی توسط جبهه‌ی همیشه سرافراز مقاومت به وقوع پیوست و فتح الفتوح بی‌مانندی را رقم زد؛ تا جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز نمایند.

بلاشک قریب به 80 سال اشغال سرزمین‌های مادری ملت مظلوم فلسطین تحت حمایت‌های بی‌دریغ مدعیان دروغین حقوق بشر، خلق حماسه‌ای این چنین را می‌طلبید تا انتقام تجاوزات لاینقطع صهیونیست‌ها گرفته شود و به تعبیر رهبر فرزانه‌ی انقلاب اسلامی، زلزله‌ی ویران‌گر 15 مهر، یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است.

در بحبوحه‌ی پیروزی‌های عظیم جبهه‌ی مقاومت، از مجاهدت‌های بی‌امان شهید قدس سپهبد حاج قاسم سلیمانی تجلیل نموده و به روح مطهر آن شهید جلیل القدر، شهدای مقاومت در فلسطین اشغالی و سایر بلاد اسلامی و امام شهدا (ره) درود می‌فرستیم و سر تعظیم فرود می‌آوریم.

سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی الفرجه الشریف در سنگر مبارزه و جهاد، این فتح الفتوح بی‌مانند فلسطینی‌ها در رویارویی با رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی را به محضر فرمانده‌ی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای حفظه الله که همواره با رهنمودهای خردمندانه‌ی خود مایه‌ی امید و سنگ صبور جبهه‌ی مقاومت اسلامی بوده‌اند و به ملت مظلوم فلسطین تبریک گفته و آزادی کامل قدس شریف را از خالق جبار مسئلت می‌نماییم.

دشمن زبون صهیونیستی به خاطر جبران این شکست، سیاست مظلوم نمایی را پیش گرفته و رسانه‌های اسکتباری نیز به کمک او شتافته‌اند. اما ملت‌های کشورهای اسلامی و ملت‌های آزاده دنیا فریب دروغ پراکنی‌ها و ادراک‌سازی‌های باطل و غیر واقعی را نمی‌خورند و ان‌شاءالله رزمندگان فلسطین تا پیروزی نهایی، راه سرخ شهدای مقاومت را ادامه خواهند داد.»

گفتنی است (شنبه) پانزدهم مهرماه «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» خبر داد و در ادامه اخباری درباره موشک باران مواضع رژیم صهیونیستی منتشر شد.

فرمانده کل کتائب القسام اعلام کرد: «آغاز عملیات طوفان الاقصی را اعلام می‌کنیم، در حمله اول عملیات طوفان الاقصی به مواضع دشمن، فرودگاه‌ها و استحاکاماتشان بیش از ۵ هزار موشک و راکت شلیک شد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر