انصارالله: امارات یک ابزار آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است

کشته شدن ۱۲ نفر از پرسنل سازمان ملل در غزه

سازمان ملل متحد اعلام کرد که 12 نفر از پرسنل این سازمان در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تا کنون کشته شده‌اند. سخنگوی سازمان ملل آن را ویران کننده خوانده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 13
کد خبر: ۲۰۸۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل اعلام کرد که 12 نفر از کارکنان و پرسنل این سازمان در حملات هوایی رژیم صهیونیستی در نوار غزه تا کنون کشته شده‌اند.

 

استفان دوژاریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد که 12 نفر از کارکنان و پرسنل «آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک»(آنروا) وابسته به سازمان ملل تا حالا کشته شده‌اند.

 

وی در حساب کاربرای خود در شبکه ایکس نیز نوشته، ویران کننده است اما تایید می‌کنیم که ا12 نفر از پرسنل سازمان ملل در این حملات کشته شده‌اند.

 

در بیانیه سازمان ملل در این باره آمده است: ما در این فقدان عزادار هستیم و در کنار همکاران و خانواده‌های آنها غمگین هستیم. کارکنان سازمان ملل و غیرنظامیان باید همیشه محافظت شوند.

 

دوژاریک همچنین متذکر شد که بیش از 338 هزار نفر از ساکنان غزه آواره شدند که طی 24 ساعت گذشته رشد 30 درصدی داشته است.

 

وی می‌گوید که دو سوم آوارگان در مدارس و پناهگهای متعلق به آنروا پناه گرفته‌اند. در بیانیه آنروا آمده است، در غزه 218 هزار نفر از ساکنان غزه در 92 مدرسه و پناهگاه که زیر نظر این سازمان اداره می‌شود ساکن شده‌اند.

 

دوژاریک افزود: در غزه بیش از 2500 واحد مسکونی کاملا تخریب و یا غیرقابل سکونت شده است و حدود 23 هزار واحد دیگر از کم تا زیاد دچار آسیب شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار