رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

شورای همکاری خلیج فارس: جنگ در غزه به صورت «فوری» و «دائمی» متوقف شود

شورای همکاری خلیج فارس امروز (یکشنبه) طی بیانیه‌ای خواستار توقف فوری و دائمی جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای همکاری خلیج فارس خواستار توقف فوری و دائمی جنگ در غزه شد و از همه طرف‌ها خواست به پیشنهاد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره توافق برای آتش بس با دید مثبت بنگرند.

وزرای امور خارجه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای همچنین از شورای امنیت سازمان ملل خواستند برای توقف آتش بس در نوار غزه و همچنین ورود فوری و کافی کمک‌های بشر دوستانه برای جلوگیری از بحران انسانی در این بخش از خاک فلسطین اقدام کند.

درخواست شورای همکاری خلیج فارس برای توقف آتش بس در غزه، یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی دیروز (شنبه) در یک حمله وحشیانه به اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه باعث قتل عام بیش از ۲۰۰ فلسطینی شد.

منابع رسانه‌ای فلسطینی امروز از شهادت و زخمی شدن صد‌ها فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به اردوگاه «النصیرات» و مناطق دیگر در مرکز نوار غزه خبر دادند.

«نبیل ابوردینه» سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (شنبه) گفت که سریال کشتار‌های خونین روزمره علیه ملت فلسطین که آخرین مورد آن کشتار در اردوگاه النصیرات بود، در ادامه نسل‌کُشی ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

وی افزود: دولت آمریکا مسوول کامل همه کشتار‌هایی است که رژیم صهیونیستی مرتکب آن می‌شود و ما خواهان توقف این جنگ هستیم. ادامه این جنگ اوضاع را به سمت مرحله خطرناک سوق می‌دهد که هرگز صلح و امنیتی برای هیچ کس محقق نخواهد کرد.

سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان همچنین خواستار مداخله فوری شورای امنیت و جامعه جهانی برای توقف این جنایت‌ها و ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توقف فوری همه این جنایت‌ها و نقض قوانین بین‌المللی شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر