سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

رایزنی تلفنی پوتین و اسد درباره غزه

رایزنی تلفنی پوتین و اسد درباره غزه روسای‌جمهور روسیه و سوریه در تماس تلفنی امروز بر ضرورت رسیدن فوری کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان در نوار غزه و توقف بمباران و آوارگی مردم بی‌گناه تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، ریاست‌جمهوری سوریه از گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور با همتای روس خود درباره درگیری‌های اخیر بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها خبر داد. طبق اعلام دمشق، در این تماس دو طرف درباره راه‌های توقف حملات اسرائیل به نوار غزه گفت‌وگو کردند.

 

بر اساس بیانیه دولت سوریه، دو رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت رسیدن فوری کمک‌های بشردوستانه به دست غیرنظامیان در نوار غزه و توقف بمباران و آوارگی مردم بی‌گناه تاکید کردند.

 

خبرگزاری دولتی «تاس» روسیه هم خبر داد پوتین و اسد در گفت‌وگویی تلفنی، از ارسال فوری کمک‌ها به نوار غزه حمایت کردند.

 

پیش‌تر، رئیس‌جمهور روسیه اقدام رژیم صهیونیستی در محاصره کامل غزه را با محاصره لنینگراد توسط نازی‌ها مقایسه کرد. او در جمع خبرنگاران در قرقیزستان گفت: «سناریوهای شرورانه‌ای در حال پدیدار شدن هستند از جمله اینکه اقدامات نظامی و غیرنظامی اتخاذشده علیه غزه با محاصره لنینگراد در دوران جنگ جهانی دوم قابل مقایسه است».

 

وزارت بهداشت فلسطین شامگاه یکشنبه اعلام کرد تعداد شهدای تجاوز صهیونیست‌ها به غزه به ۲۶۷۰ نفر و بیش از ۹۶۰۰ مجروح رسیده است.

 

«مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه نیز هشدار داد شبح مرگ بر غزه سایه افکنده و هزاران نفر در نوار غزه بدون برق، غذا و دارو به کام مرگ کشانده خواهند شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار