کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

سازمان ملل: داعش مسئول حمله شیمیایی سال ۲۰۱۵ در سوریه است

سازمان ملل: داعش مسئول حمله شیمیایی سال ۲۰۱۵ در سوریه است سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل اعلام کرد که گروه تروریستی داعش مسئول حمله شیمیایی به سوریه در سال ۲۰۱۵ بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل اعلام کرد که گروه تروریستی داعش، مجریان حمله با تسلیحات شیمیایی به شهرستان «مارع» از توابع استان حلب سوریه در اول ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بوده است.

براساس گزارش سایت النشره، این سازمان همچنین تاکید کرد که دلایل معقول و انکارناپذیری مبنی‌بر دست داشتن اعضای گروه تروریستی داعش در انتشار گاز خردل در اول سپتامبر ۲۰۱۵ در حملات بی‌وقفه این گروه برای تحت کنترل درآوردن شهرستان «مارع» وجود دارد.

تیم حقیقت‌یاب و تشخیص هویت وابسته به سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل اعلام کردند که ۱۱ نفر که به دلیل قرار گرفتن در معرض یک «ماده سیاه مخرب» آسیب دیده بودند علائمشان با علائم قرار گرفتن در معرض گاز خردل مطابقت دارد.

سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل همچنین اعلام کرد که مواد شیمیایی مورد استفاده در گلوله توپ‌ها، از مناطق تحت کنترل عناصر داعش در این منطقه منتشر شده است.

سازمان مذکور همچنین تاکید کرد هیچ گروه یا تشکیلات دیگری، وسایل، انگیزه و توانمندی‌های لازم برای انتشار گاز خردل برای حمله به «مارع» در سال ۲۰۱۵ را نداشته است.

مخالفان دولت سوریه و غربی‌ها در آن زمان سعی کردند تا دولت سوریه را مسئول این حمله معرفی کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار