ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

درخواست خطرناک مدیرعامل پرسپولیس

مدیرعامل پرسپولیس که تمام راه‌ها برای تامین هزینه‌های باشگاه را طی کرده است، بار دیگر خواستار برداشت از سرمایه انباشته باشگاه در سازمان خصوصی‌سازی شد تا بخشی از مشکلات را حل کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر،  باشگاه پرسپولیس در حالی برای حل و فصل مشکلات مالی ناشی از عدم پرداخت آپشن قهرمانی‌های فصل گذشته بازیکنان و مربیان با مشکل مواجه شده که یحیی گل محمدی همچنان از مشارکت کامل در تمرین دادن بازیکنان تیمش خودداری می کند.

 

هیأت مدیره با پیشنهاد مدیرعامل باشگاه برای دریافت فوری پول از سازمان خصوصی سازی جلسه‌ای را با مسئولان این سازمان برگزار کرد که محمد پولادگر معاون وزیر ورزش نیز در آن حضور داشت.

 

درویش در نشست با سازمان خصوصی سازی با اشاره به مشکلات مالی جاری خواهان دریافت ۳۰ میلیارد تومان از محل انباشته حاصل از فروش عرضه اولیه سهام باشگاه شد. سرخپوشان در حالی برای برداشت پول حاصل از فروش سهام چنین قصدی دارند که بدهی‌های سنگینی را بابت دریافت وام‌های بانکی در دوران مدیرعاملی رضا درویش به جا گذاشته اند.

 

از سوی دیگر این باشگاه هنوز موفق به تسویه این وام ها نشده اما می‌خواهد بخشی از سرمایه انباشته بلوکه شده در سازمان خصوصی سازی را خرج کند تا تسکینی بر دردهای مالی باشگاه بدهد اما قطعا راهکار مناسبی برای حل و فصل مشکلات مالی سرخپوشان نیست.

 

درخواست دریافت پول از محل حاصل از فروش عرضه اولیه سهام باشگاه پرسپولیس نه تنها درآمدزایی مدیران فعلی محسوب نمی‌شود بلکه مانع از سرمایه گذاری و استفاده سهامداران از پروژه‌های بزرگ‌تر در عرصه باشگاهداری حرفه ای می‌شود اما درویش راهی جز برداشت از این اعتبار برای خروج از بحران به وجود آمده پیدا نکرده است!/ مهر

ارسال نظر