ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

وزیر ورزش:مجامع استقلال و پرسپولیس فعلا برگزار نمی‌شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: انتخابات هیچ فدراسیونی باطل نشده است، رای صادر شده که باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا مشکلات آنها برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۴۸
وزیر ورزش:مجامع استقلال و پرسپولیس فعلا برگزار نمی‌شود

به گزارش راهبرد معاصر؛ کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در آئین بازگشایی سال دوومیدانی مجموعه شهید کشوری اظهار داشت : این هفته، هفته خانواده ورزش است که در سراسر کشور اتفاقات خوبی درحال رقم خوردن است و از خانواده رسانه تشکر می‌کنم که این موضوع را به خوبی پوشش داده است و در کنار ماست.

وی افزود: این مجموعه ۲ هزار نفری جز سالن‌های معتبر و بین‌المللی ما بوده است که طی سالیان سال خدمات خوبی را در عرصه دوومیدانی و ورزش همگانی به ما ارائه داده است. چند سال بود که این سالن به دلیل فرسودگی و قدمت زیادی که داشت نیاز به بازسازی اساسی داشت. مبلغی نزدیک به ۳۳ میلیارد تومان این هزینه بازسازی این سالن شد. این مجموعه از ساعت ۶ صبح در اختیار کسانی که در توسعه ورزش کمک می‌کنند قرار می‌گیرد و تا ساعت ۲۲:۳۰ باز است. ما معتقد هستیم که سالن‌های که در بین مردم مرجعیت دارند و جا افتاده هستند باید توجه بیشتری به آنها بشوند.

وزیر ورزش در خصوص انتخابات برخی از فدراسیون و حواشی به وجود آمده نیز بیان کرد: ما مصمم هستیم فدراسیون‌های که با سرپرستی اداره می‌شوند دسته‌بندی شوند و با توجه به اولویت‌ها انتخابات آن برگزار شود. ما در آستانه المپیک نیز هستیم و کمتر از ۱۰ ماه آینده انتخابات باید برگزار شود و روسای فدراسیون‌ها باید در سمت خود مستقر شوند.

هاشمی در خصوص برگزاری مجمع باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز باین کرد: فکر می‌کنم مجمع عقب افتاده است و تنفسی به آنها داده است. این موضوع حتما در دستور کار است و باید برگزار شود تا دغدغه و نگرانی‌ها موجود در خصوص این دو باشگاه بر طرف شود.

وی در خصوص ابطال انتخابات برخی از فدراسیون ها خاطرنشان کرد: انتخابات باطل نشده است. رای صادر شده که باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا مشکلات آنها برطرف شود. فدراسیون ژیمناستیک نیز که جز ورزش‌های مادر ماست باید رفع شود و با توجه به تجربه بین المللی که من دارم قول می‌دهم مشکلات و موانع این فدراسیون نیز برطرف شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر