بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

حملات راکتی گردان‌های القسام به تل‌آویو

حملات راکتی گردان‌های القسام به تل‌آویو منابع رسانه‌ای شامگاه امروز (چهارشنبه) از حملات راکتی جدید مقاومت فلسطین به تل‌آویو و اطراف آن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقاومت فلسطین بار دیگر حملات راکتی را به تل‌آویو انجام داد.

منابع خبری صهیونیستی نیز اعلام کردند که آژیر‌های خطر در تل‌آویو و مناطق حومه آن ازجمله «حولون» و «بات یام» به صدا درآمده است.

برپایه این گزارش سامانه‌های پافند هوای «گنبد آهنین» برای رهگیری راکت‌های شلیک شده فعال شده، اما موفق عمل نکردند.

در همین راستا، گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که موج جدیدی از حملات راکتی را به تل‌آویو انجام داده است.

گردان‌های القسام اعلام کرد که این حمله در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه انجام شده است.

با ورود عملیات طوفان الاقصی به دوازدهمین روز خود و ادامه کسب پیروزی‌های کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، ارتش اسرائیل که از مقابله با رزمندگان فلسطینی مستاصل شده با بمباران جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکان‌های تجمع آوارگان فلسطینی در غزه، ۳ هزار و ۴۷۸ فلسطینی که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند را به شهادت رساند.

رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاش‌هایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر می‌برند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار می‌دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته می‌گردند.

اشغالگران صهیونیست شب گذشته بیمارستان المعمدانی در غزه را بمباران کردند و در نتیجه این اقدام جنایتکارانه و بر اساس اعلام منابع خبری بیش از یکهزار فلسطینی در این بیمارستان به شهادت رسیدند.

بر اساس گزارش‌های رسمی تاکنون ۱۲ هزار و ۶۵ فلسطینی دیگر نیز در اثر بمباران‌های رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند. / شهاب نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار