جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

حملات راکتی گسترده القسام به فرودگاه بن‌گوریون و شهرک‌های اطراف نوار غزه

حملات راکتی گسترده القسام به فرودگاه بن‌گوریون و شهرک‌های اطراف نوار غزه نیرو‌های مقاومت فلسطین بعد از ظهر امروز شهر‌های تل‌آویو، اسدود، عسقلان و شهرک‌های اسرائیلی واقع در اطراف نوار غزه را با راکت هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های مقاومت فلسطین در هشتمین روز عملیات طوفان الاقصی، بعد از ظهر امروز شنبه شهر‌ها و شهرک‌های صهیونیستی را هدف حملات گسترده راکتی قرار دادند.

خبرگزای شهاب گزارش داد، گردان‌های القسام -شاخه نظامی جنبش حماس- لحظاتی پیش، شهر‌های تل‌آویو، اسدود، عسقلان و شهرک‌های اسرائیلی واقع در اطراف نوار غزه را با راکت هدف قرار دادند.

در این حملات، فرودگاه بن گوریون نیز هدف قرار گرفته است. نیرو‌های مقاومت همچنین شماری از نظامیان اسرائیلی را در نزدیکی «مردخای» هدف حملات خود قرار دادند.

این در حالی است که سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد با تایید شهادت ۷۰۰ کودک در نوار غزه، هشدار داد: «دیگر جای امنی برای کودکان در غزه وجود ندارد؛ آب و غذا و دارویی هم نیست.»

سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد «یونیسف» اعلام کرد که از زمان شروع بمباران اسرائیل، بیش از ۷۰۰ کودک در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت نوار غزه، ظهر امروز (شنبه، ۱۴ اکتبر) آمار جدید شهدای فلسطینی را طی بیانیه‌ای اعلام کرد؛ تا به امروز که هشتمین روز از نبرد طوان الاقصی است، ۲۲۱۵ شهروند فلسطینی به شهادت رسیده و ۸۷۱۴ تن دیگر از آغاز تجاوزات به نوار غزه مجروح شده‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار