تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

ورود خودروهای زرهی آمریکا به فلسطین اشغالی

به دنبال سفر جو بایدن و دیدار او با مقام‌های رژیم صهیونیستی، ، منابع رسانه‌ای از ورود اولین محموله خودروهای زرهی اهداییِ آمریکا به فلسطین اشغالی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که طبق گزارش شبکه الجزیره تعداد شهدای فلسطینیان در حملات رژیم صهیونیستی به بیش از ۳۵۰۰ نفر رسیده، کمک‌های نظامی آمریکا به این رژیم ادامه دارد.

 

منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی روز پنجشنبه (امروز) خبر دادند که اولین محموله از خودروهای زرهی اهدایی آمریکا به اسرائیل، امروز در فرودگاه این رژیم تخلیه شد.

 

«ایتای بلومنتال» خبرنگار کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت که آمریکا تعدادی خودروی زرهی وارد اسرائیل کرد و قرار است هواپیمای باری سی-17 نیروی هوایی آمریکا طی روزهای آینده خودروهای زرهی و مهمات دیگری هم ارسال کند.

 

اقدام آمریکایی‌ها در کمک نظامی از رژیم صهیونیستی در شرایطی انجام شد که جو بایدن رئیس‌جمهور این کشور در سفر به فلسطین اشغالی اعلام کرد که او و دولتش به مایت از تل‌آویو ادامه خواهند داد.

 

همزمان با کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی، حملات غیر انسانی و خونین این رژیم علیه فلسطینیان ادامه دارد.

 

طبق گزارشی که شبکه الجزیره روز پنجشنبه (امروز) منتشر کرد، حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در نوار غزه و کرانه باختری از روز آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون، ۳۵۴۷ شهید و ۱۳۳۶۵ مجروح بر جای گذاشته است.

 

طبق این گزارش، تعداد ۳۴۷۸ فلسطینی در غزه شهید و ۱۲۰۶۵ نفر از مردم فلسطین در این منطقه تحت محاصره مجروح شدند. حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری ۶۹ فلسطینی را به شهادت رساند و ۱۳۰۰ نفر دیگر را مجروح کرده است.

 

ورود اولین محموله خودروهای زرهی آمریکا به فلسطین اشغالی در شرایطی انجام شد که حمایت‌های غرب از رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

 

«محمد الهندی» معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در مصاحبه با شبکه المیادین گفت «این نبرد، نبرد اسرائیل نیست بلکه نبرد غرب به رهبری جو بایدن است و زمانیکه اسرائیل به لرزه درآمد، غرب آمد تا به این رژیم در حال فروپاشی جان دوباره بخشد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار