کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بایدن خواستار کمک ۱۴ میلیارد دلاری آمریکا به صهیونیستها شد

رئیس جمهور آمریکا در سخنانی با حمایت از رژیم صهیونیستی و اوکراین، خواستار کمک بی سابقه کنگره به تل آویو و کی یف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن»،رئیس جمهور آمریکا قصد دارد از کنگره ۱۴ میلیارد دلار برای حمایت بیشتر از اسرائیل درخواست کند.

 

بایدن در سخنانی گفته است که ما در برهه‌ای حساس از تاریخ هستیم و تصمیماتی که امروز می‌گیریم، آینده را برای دهه‌های بعد تعیین خواهد کرد، درخواستی فوری برای تأمین نیازهای امنیت ملی ما با حمایت شرکای مهممان از جمله اسرائیل به کنگره ارسال خواهم کرد، من از کنگره می‌خواهم که تعهد بی‌سابقه‌ای به امنیت اسرائیل بدهد و برتری نظامی آن را تضمین کند، باید مطمئن شویم که گنبد آهنین به حفاظت از حریم هوایی بر فراز اسرائیل ادامه می‌دهد.

 

جو بایدن تاکید کرده که اولویت اصلی من سرنوشت زندانیان آمریکایی در نوار غزه است و ما در حال بررسی همه راه‌ها و ابزارها برای بازگرداندن گروگان‌ها به سرزمینشان هستیم.

 

بایدن همچنین مدعی شده که با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین صحبت کردم و تاکید کردم که ایالات متحده به مردم فلسطین متعهد است.

 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه ادعا کرد که حماس نماینده مردم فلسطین نیست و از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند، در جریان گفتگوهایم با رهبران اسرائیل، توانستم درباره ارسال اولین محموله کمک‌های بشردوستانه به توافق برسم، مردم غزه به غذا، آب و دارو نیاز فوری دارند، ما نمی‌توانیم راه حل دو کشوری را رها کنیم و اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها شایسته زندگی در امنیت، عزت و صلح هستند.

 

به گفته بایدن، بیش از ۱۳۰۰ نفر از جمله حداقل ۳۲ شهروند آمریکایی در اسرائیل کشته شدند و تاریخ به ما آموخته است که وقتی تروریست‌ها بهایی را نمی‌پردازند، باعث هرج و مرج و مرگ بیشتر می‌شوند، ما لازم است که مطمئن شویم که دیگر طرف‌های متخاصم در منطقه بدانند که اسرائیل قوی‌تر از همیشه است و من با نتانیاهو درباره اقدام بر اساس قوانین جنگ صحبت کردم و این به معنای حفاظت از غیرنظامیان است.

 

جو بایدن در ادامه ادعا کرد: به رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اطلاع دادم که واشنگتن به حق فلسطینیان برای تعیین سرنوشت متعهد است و انسانیت فلسطینیان بی گناه را نمی‌توان نادیده گرفت.

 

تحولات اوکراین از دیگر محورهای سخنان بایدن بود که او در این ارتباط مدعی شد: ایران از روسیه در اوکراین و همچنین حماس حمایت می‌کند و ما به پاسخگویی در برابر آن در این زمینه ادامه خواهیم داد، ما همچنان ایران را مسئول می‌دانیم. حمله به اسرائیل نیز مشابه وحشیگری در اوکراین است و اگر روسیه به هر یک از اعضای ناتو حمله کند، ایالات متحده با قاطعیت پاسخ خواهد داد، اگرچه ما به دنبال حضور نیروهای آمریکایی در جنگ با نیروهای روسیه در اوکراین نیستیم، اما من از کنگره برای حمایت از اوکراین و «اسرائیل» کمک مالی بیشتری می‌خواهم تا اطمینان حاصل کنم که آنها آنچه را که برای دفاع از خود نیاز دارند، در اختیار دارند، تضمین موفقیت اسرائیل و اوکراین برای امنیت ملی آمریکا ضروری است. ما تجهیزاتی را از ذخایر پنتاگون به اوکراین می‌فرستیم.

 

بایدن در ادامه سخنان خود همچنین اذعان کرد: ما اختلافات داخلی خود را داریم، اما باید بر آنها غلبه کنیم و نمی‌توانیم اجازه دهیم کسانی مانند حماس به پیروزی برسند. ما همه مظاهر نفرت در ایالات متحده را رد می‌کنیم، چه علیه مسلمانان، یهودیان یا هر شخص دیگری.

 

این سخنان بایدن سه روز پس از سفر کوتاه او به تل آویو صورت گرفته است. رئیس جمهور آمریکا در جریان سفر اخیر خود به رژیم صهیونیستی حمایت تمام قد خود از تهاجم صهیونیست‌ها به غزه را اعلام کرده بود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر